آیا هنوز هم گوشت مرغ از گوشت قرمز بهتر است؟

بسیاری از مردم در سراسر دنیا با توجه به این اصل که گوشت سفید نسبت به گوشت قرمز برای سلامتی مفیدتر و دارای چربی اندکی است، بیشتر مواقع از گوشت مرغ استفاده می‏‌کنند.

آیا هنوز هم گوشت مرغ از گوشت قرمز بهتر است؟

شفا آنلاین>تغذیه>روش‌های صنعتی در پرورش مرغ باعث افزایش چربی در گوشت این پرندگان شده است.

به گزارش شفا آنلاین،بر اساس نتایج یک تحقیق، با توجه به تغییر در شیوۀ پرورش مرغ در دامداری‌های صنعتی، گوشت آن نسبت به گذشته بسیار چرب‎تر شده و ارزش غذایی کمتری دارد. 

روزنامۀ ایندیپندنتِ بریتانیا با انتشار گزارشی دربارۀ تازه‎ترین ویدئوی «سازمان شفقت در کشاورزی جهانی»، اطلاعاتی دربارۀ «تارهای سفیدی» ارائه داده است که درون گوشت سینۀ مرغ قابل مشاهده است. 

در این ویدئو ذکر می‎شود که در طول سال‎های گذشته تارهای سفید چربی موجود در سینۀ مرغ‌ها رو به افزایش بوده است، درحالی‌که در سینۀ مرغی که به روش طبیعی پرورش می‌‎یابد، هیچ تار سفیدی موجود نیست. 

در این گزارش آمده است که بسیاری از مردم در سراسر دنیا با توجه به این اصل که گوشت سفید نسبت به گوشت قرمز برای سلامتی مفیدتر و دارای چربی اندکی است، بیشتر مواقع از گوشت مرغ استفاده می‏‌کنند. 

اما به نظر می‎رسد با توجه به تغییر شیوه‎های پرورش این طیور در دامداری صنعتی، گوشت مرغ همچون گذشته برای سلامتی مفید نیست.

در حقیقت با توجه به این‎که دو اصل چاق‌تر شدن و سریع‎‏تر پرورش یافتن مرغ‌ها برای دامداران صنعتی بسیار بااهمیت هستند، روش پرورش این حیوان تغییر کرده و همین موضوع باعث افزایش چربی در گوشت مرغ شده است. 

سال گذشته، یک تحقیق مشترک در دانشگاه‌های آرکانزاس و تگزاس اِی ‎‌اند اِم نشان داد که تارهای سفید چربی در گوشت مرغ طی سال‌های اخیر به طرز عجیبی رشد داشته است به‌طوری‌که 96 درصد از 285 پرنده‌ای که آن‌ها بررسی کرده بودند، دارای این تارهای چربی بودند. 

این تحقیق همچنین نشان داد که این تارهای سفید نه‌تنها باعث افزایش چربی شده بلکه بر کیفیت گوشت نیز اثر می‌گذارند. 

بر اساس پژوهش دیگری که در سال 2013 انجام شد، سینه‌‎های مرغی که دارای تارهای سفید چربی هستند می‎توانند تا حدود 224 درصد نسبت به گوشت فاقد چربیِ سینۀ مرغ، چرب‌تر باشند. 

البته با وجود این چربی‌ها، نمی‎توان این حقیقت را نادیده گرفت که هنوز هم گوشت مرغ در نسبت با گوشت قرمز، منبع بزرگ پروتئین بدون چربی به‌حساب می‎آید و دارای ویتامین B و آهن است و اگر در طبخ این گوشت از روش‌های مضری هم‌چون سرخ‌کردن بیش از اندازه یا سوخاری کردن استفاده نشود، برای سلامتی مفیدتر هستند.

منبع :

پاسخ تلفنی به سوالات شما
پاسخ تلفنی به سوالات مشاوره ای و آموزشی شما

باسخ به سوالات شما در زمینه مشاوره کارنامه و هدف گذاری برای آزمون ها ، شروع مطالعه برای کنکور 97 ، روش درس خواندن ، مدیریت منابع و تکمیل ظرفیت کنکور 96 و ...

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون پیش شماره
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب