اینستاگرام در چه حالتی هشدار می‌دهد؟

اینستاگرام در جدیدترین بروزرسانی خود به کاربران امکان می‌دهد تا نوع جدیدی از پیام‌ها را به صورت دایرکت برای دوستان و آشنایان خود ارسال کنند



اینستاگرام در جدیدترین بروزرسانی خود به کاربران امکان می‌دهد تا نوع جدیدی از پیام‌ها را به صورت دایرکت برای دوستان و آشنایان خود ارسال کنند . علاوه بر این اگر سایرین تلاش کنند تا از این پیام دایرکت ناپدیدشونده اسکرین شات تهیه کند، اینستاگرام به کاربر اطلاع خواهد داد. اما اکنون خبری میان کاربران رد و بدل می‌شود مبنی بر اینکه اینستاگرام به صورت مخفی قابلیتی را اضافه کرده تا اگر سایر کاربران از تصاویر عمومی شما اسکرین شات گرفتند، برای شما نوتیفیکیشن ارسال شود. 

 

 قابلیت ارسال نوتیفیکیشن در صورت اسکرین شات گرفتن از تصاویر تنها مختص پیام‌های دایرکت ناپدیدشونده است و شایعه ارسال نوتیفیکیشن در صورت اسکرین شات گرفتن از تصاویر عمومی، صحت ندارد. این سردرگمی از آنجایی شروع شد که برخی کاربران نوتیفیکیشن‌هایی را دریافت کردند مبنی بر اینکه شخص دیگری از پیام آنها اسکرین شات گرفته است اما این کاربران به غلط تصور کردند که پیام دریافتی به معنی ثبت اسکرین شات از عکس‌های عمومی آنهاست و مطالب زیادی را درباره این قابلیت جدید توییت کردند.

 

اینستاگرام در پست وبلاگی خود در تاریخ 21 نوامبر این طور نوشته است: صفحه را از ثبت چپ به راست بکشید تا بتوانید یک عکس یا ویدیو بگیرد سپس برای ارسال این عکس یا ویدیو به صورت مخفی برای دوستان خود روی علامت پیکان ضربه بزنید. می‌توانید برای ارسال پیام خود یکی از گروه‌های موجود را انتخاب کرده یا به راحتی گروه جدیدی تشکیل دهید. امکان ارسال این پیام به اشخاص نیز وجود دارد. بر خلاف پیام‌های دایرکت عادی، این تصاویر و ویدیوها پس از اینکه توسط مخاطبتان دیده شدند، بلافاصله از اینباکس شما پاک خواهند شد.

منبع :