ارزش غذایی خرما

مواد قندی که مقدار قابل ملاحظه ای از ترکیبات شیمیایی میوه خرما را تشکیل می‌دهد شامل گلوکز، فروکتوز (قندهای احیاکننده) و ساکاروز است

ارزش غذایی خرما

 مواد قندی که مقدار قابل ملاحظه ای از ترکیبات شیمیایی میوه خرما را تشکیل می دهد شامل گلوکز، فروکتوز (قندهای احیاکننده) و ساکاروز است.در میوه های نرم که معمولاً بیشتر به صورت تازه مصرف می شود درصد ساکاروز بسیار کم است اما در خرمای خشک حدود یک سوم از قندها را ساکاروز تشکیل می دهد. به طور کلی هر اندازه میزان ساکاروز بالاتر باشد، کیفیت و مرغوبیت خرما کمتر است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان ؛ خرما سرشار از پتاسیم، سدیم، کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، املاح، گوگرد و کلر و انواع ویتامین های A,B,C,D,E است. مقدار بسیار زیادی از مواد چربی و اسیدهای چرب که بین 0.6 تا 0.72 درصد از قسمت خوراکی خرما را تشکیل می دهد، روی سطح خارجی میوه پخش شده است. در ترکیب چربی هسته خرما اسیدهایی مانند اسید کاپریک، اسید کاپروئیک، اسید لوریک و... وجود دارد.آنزیم های موجود در خرما نیز شامل آنزیم انورتاز، سلولاز و... است. چربی هسته خرما ۹ درصد و پروتئین آن 6.6درصد است.


منبع :

پاسخ تلفنی به سوالات شما و برنامه ریزی شخصی

برنامه ریزی روزانه و زمان بندی صحیح برای مطالعه در ایام امتحانات و دوران جمع بندی کدام است؟
مناسب ترین کتاب ها برای دوران جمع بندی ؟
بهترین تغذیه برای افزایش حافظه و کاهش خواب آلودگی و خستگی کدام است؟ چگونه تمرکزم را در حین مطالعه بالا ببرم؟
از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون پیش شماره
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب