خوراکی‌های باهوش کننده

کارشناس مسئول مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: اسید‌های چرب امگا3 یکی از مهم‌ترین مواد مغذی است که باعث افزایش میزان بهره‌وری هوش می‌شوند.

خوراکی‌های باهوش کننده

به گزارش سلامت نیوز به نقل از آنا، دکتر فائضه وطن دوست با توجه به موادی که مصرف آنها موجب افزایش بهره‌روی هوش می‌شود گفت: افرادی که ماهی و روغن زیتون بیشتری در برنامه غذایی خود دارند باهوش‌تر از سایر افراد هستند.

وی افزود: اسیدهای چرب امگا3 به تکامل بهتر مغز، افزایش هوش، عملکرد مغز و تقویت حافظه کمک می‌کند.

این کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی در پایان خاطرنشان کرد: میگو، ماهی‌های سالمون، قزل آلا، ساردین و روغن‌های گیاهی مثل روغن زیتون و کانولا سرشار از امگا 3 هستند.


منبع :

پاسخ تلفنی به سوالات شما
پاسخ تلفنی به سوالات مشاوره ای و آموزشی شما

باسخ به سوالات شما در زمینه مشاوره کارنامه و هدف گذاری برای آزمون ها ، شروع مطالعه برای کنکور 97 ، روش درس خواندن ، مدیریت منابع و تکمیل ظرفیت کنکور 96 و ...

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون پیش شماره
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب