اگر کم‌خونی دارید، کباب را با گوجه‌فرنگی بخورید

پختن و حرارت‌دهی مناسب به برخی از سبزی‌ها باعث افزایش ارزش تغذیه‌ای مواد موجود در آن‌ها می‌شود.

اگر کم‌خونی دارید، کباب را با گوجه‌فرنگی بخورید

به گزارش سلامت نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ تفت دادن و پختن باعث بهبود هضم و جذب مواد پروتئینی می‌شود مگر اینکه بیش از اندازه باشد و تبدیل به سوختن شود. کاروتنوئیدهای موجود در فلفل یا گوجه‌فرنگی هم در اثر حرارت دیدن به هر روشی، بیشتر می‌شود اما ویتامین C موجود در آن‌ها به سرعت کاهش می‌یابد.

البته بهتر است پوسته‌های سوخته این سبزی‌ها هنگام مصرف جدا شود.

جالب است بدانید که کاروتنوئیدهای موجود در این سبزی‌ها وقتی همراه آهن موجود در گوشت کباب وارد بدن می‌شوند، جذب این ماده معدنی را نیز بالا می‌برند. پس اگر کم‌خونی دارید، کباب را با گوجه‌فرنگی میل کنید.

بررسی ها نشان می دهند، مصرف کباب همراه با ماست از میزان آهن گوشت آن می کاهد از این رو بهتر است کباب را همراه با چاشنی های دیگری نظیر سالاد و یا ترشی میل کرد.

سلامت نیوز: اگر کم‌خونی دارید، کباب را با گوجه‌فرنگی بخورید

منبع :

پاسخ تلفنی به سوالات شما و برنامه ریزی شخصی

برنامه ریزی روزانه و زمان بندی صحیح برای مطالعه در ایام امتحانات و دوران جمع بندی کدام است؟
مناسب ترین کتاب ها برای دوران جمع بندی ؟
بهترین تغذیه برای افزایش حافظه و کاهش خواب آلودگی و خستگی کدام است؟ چگونه تمرکزم را در حین مطالعه بالا ببرم؟
از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون پیش شماره
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب