اطلاعاتی مهم درباره فواید خشکبار

خشکبار سرشار از مواد غذایی مفید مثل چربیهای غیر اشباع مناسب برای قلب، پروتئینها، ویتامینها و مواد معدنی است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، با وجود مزایای خشکبار، چنانچه آن را در لایه ای از شکر یا نمک بپوشانند نه نتها مفید نیستند بلکه می توانند مضر باشند.

بادام، بادام هندی و پسته
این نوع از خشکبار از کالریهای برابر برخوردارند و فاکتورهای مثبتی در هر نوع رژیم غذایی محسوب می شوند. این نوع از خشکبار دارای اسید چرب "امگا 3"، پروتئین و الیافی هستند که کمک می کنند فرد احساس سیری کند.

گردو
گردو دارای اسید چرب "امگا 3" است که برای قلب مفید است. همچنین مقدار قابل توجهی اسید لینولئیک دارد که به ضربان منظم قلب کمک می کند. در پژوهشی که در سال 2006 انجام شده گفته شده است که گردو به اندازه روغن زیتون در پایین آوردن التهاب و اکسیداسیون در رگها مؤثر است.

بادام زمینی
بادام زمینی حاوی مقدار زیادی اسید فولیک است. اسید فولیک از جمله مواد معدنی لازم برای رشد مغز است و مانع کاهش سطح عملکرد شناختی می شود.

بادام
بادام کالری نسبتا کم و کلسیم زیادی دارد مضاف بر این که سرشار از الیاف و ویتامین E وآنتی اکسیدان است که از التهابهای خطرناک و سرطان ریه و کاهش سطح عملکرد شناختی ناشی از بالا رفتن سن پیشگیری می کند.


منبع :

پاسخ تلفنی به سوالات شما
پاسخ تلفنی به سوالات مشاوره ای و آموزشی شما

باسخ به سوالات شما در زمینه مشاوره کارنامه و هدف گذاری برای آزمون ها ، شروع مطالعه برای کنکور 97 ، روش درس خواندن ، مدیریت منابع و تکمیل ظرفیت کنکور 96 و ...

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون پیش شماره
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب