مواد غذایی ضد سرطان

برخی غذاها ممکن است با کاهش خطر ابتلا به سرطان ارتباط داشته باشند، در حالی که برخی دیگر خطر ابتلا به سرطان را گسترش می‌دهند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از سلامانه،تغییرات شیوه زندگی به شناسایی این تفاوت‌ها کمک می‌کند.

به گزارش Harvard health، مطالعات متعدد به کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ، ریه و معده اشاره کرده‌اند، اگر افراد کلم بروکلی را در رژیم غذایی خود داشته باشند. مصرف انواع کلم‌ها به احتمال نزدیک 75 درصد از خطر ابتلا به این سرطان‌ها می‌کاهد.

مصرف گوجه فرنگی با خطر ابتلا به سرطان‌های پروستات، سینه، پانکراس، معده، تخمدان همراه است. لیکوپن موجود در گوجه فرنگی آسیب‌های سلولی منجر به سرطان را کاهش می‌دهد.

توت از مواد غذایی دیگر حاوی آنتی اکسیدان ها است که به مبارزه با رادیکال‌های آزاد رفته و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد.

گوشت قرمز، الکل، و چربیهای اشباع شده به همراه استعمال سیگار و غذاهای فرآوری شده، اثر معکوس دارند و خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند.


منبع :

پاسخ تلفنی به سوالات شما
پاسخ تلفنی به سوالات مشاوره ای و آموزشی شما

در بین قبولی هایم کدام رشته را انتخاب کنم ؟
تغییر رشته دادن در یک دانشگاه چه ضوابطی دارد؟

باسخ به سوالات شما در زمینه تکمیل ظرفیت ، انتخاب نوع دانشگاه (سراسری ، آزاد ، پردیس ، غیرانتفاعی ) ، انتقالی و مهمان ، رزرو دانشگاه ، کارنامه سبز و ....

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون کد
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب