شیر سیر؛ پادتن جادویی بدن

شیر سیر با ناباروری مبارزه می‌کند و در درمان بیماری‌های ریوی و گوارش بسیار مفید است.



به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ سير گياهی فوق‌العاده مفيد و مغذی بوده و در درمان بسياری از بیماری‌ها و پيشگيری از سکته‌های قلبی و مغزی موثر است.

از طرفی نوشیدنی شيرسیر از خواص درمانی شگفت‌انگیزی برخوردار بوده و بسیار مغذی و دارای طبع گرم است.

مواد مورد نیاز برای آماده‌سازی اين شير به شرح زیر است:

10 حبه سير پوست‌کنده و خرد شده 

500 میلی‌لیتر شیر 

250 میلی‌لیتر آب 

2 یا 3 قاشق چای‌خوری شکر 

دستور تهیه نوشیدنی شیر سیر:

شیر و آب را در یک قابلمه ريخته و سیر را به آن اضافه کنید. آن را بر روی حرارت متوسط قرار دهید، صبر كنيد تا مخلوط به جوش آید. در اين زمان باید به طور مداوم مواد ترکیب شده را هم بزنيد تا به نصف حجم اوليه برسد. سپس شیر و شکر را به آن اضافه كنيد. حال شير سير آماده مصرف است.

برخي فواید شیر سیر عبارت‌اند از:

مصرف سه حبه سیر هر شب بدن را در برابر آسم مقاوم می‌کند.

خوردن اين شیر سه بار در روز برای درمان ذات‌الریه مؤثر است.

اين شير با كاهش چربی بد خون و جلوگیری از تشکیل لخته به سلامت و درمان مشکلات قلبی كمک می‌کند.

سير برای دفع سموم از بدن مفید بوده و آنزیم‌های کبدی را فعال می‌کند. همچنين با افزایش تولید صفرا، موجب کاهش چربی در کبد می‌شود. خوردن شیر سیر چهار تا پنج بار در روز برای درمان يرقان بسیار تاثیرگذار است.

مصرف روزانه شیر سیر در کاهش علائم آرتریت، درد و التهاب ناشی از آرتروز و کاهش درد سیاتیک مؤثر است.

سير در درمان بی‌خوابی، خلط زدایی و تسکین سرفه نیز نقش ایفا می‌کند و همچنین با تركيب زردچوبه به دلیل خواص ضد باکتریایی آن در درمان سرفه مداوم تأثیرگذار است.

سير تقویت‌کننده سيستم ایمنی بدن و ضدعفونی‌کننده قوی برای سلامت دستگاه گوارش بوده و با تسهیل حذف مواد زائد کشنده بر عملكرد غدد لنفاوی تأثیر می‌گذارد. علاوه بر اين موارد، باعث تحریک ترشح آنزیم‌های گوارشی روده می‌شود.

مصرف شیر سیر و سیر پخته در مبارزه با ناباروری در زنان و مردان مؤثر است.

منبع :