کاهش خطر ابتلا به آلرژی به تخم مرغ و بادام زمینی با مصرف آنها

نتیجه یک مطالعه نشان می‌دهد که مصرف بادام زمینی و تخم مرغ در دوران نوزدای خطر ابتلا به آلرژی نسبت به این مواد غذایی را در سال‌های بعدی زندگی کاهش می‌دهد.





به گزارش روز چهارشنبه گروه علمی ایرنا از روزنامه دیلی میل، مطالعه محققان انگلیسی نشان داد تغذیه کودکان با بادام زمینی در فاصله سنی چهار تا 11ماهگی خطر ابتلای آنها به آلرژی نسبت به بادام زمینی را در سال های بعدی زندگی تا 70 درصد کاهش داد.

همچنین بر اساس نتایج این مطالعه، تغذیه کودکان چهار تا شش ماهه با تخم مرغ خطر ابتلا به آلرژی نسبت به تخم مرغ را تا 40 درصد کاهش می دهد که این میزان کاهش با افرادی که دیرتر شروع به مصرف تخم مرغ می کنند، قابل مقایسه است.

با این وجود محققان کالج ایمپریال لندن هیچ مدرکی دال بر تاثیر مشابه در مورد مصرف شیر، ماهی، سایر انواع آجیل و یا گندم پیدا نکردند.

تجزیه و تحلیل داده های مربوط به 200 هزار کودک نشان دادند که میان سنی که کودک برای اولین بار خوراکی های حساسیت زا مصرف می کنند و ابتلا به آلرژی های غذایی در سال های بعدی زندگی، رابطه وجود دارد.

منبع :