چرا استفاده از ظروف یکبار مصرف برای غذای گرم خطرناک است؟

وقتی غذای گرم داخل ظروف پلیمری ریخته می‌شود، بسیاری از مواد موجود در ظرف به غذا منتقل می‌شود



به گزارش جام جم، به همین دلیل، استفاده از این ظروف که جنس آنها پلی‌استایرن، پلی‌اتیلن و پلی‌وینیل کلرید است، برای نوشیدنی‌ها و غذاهای داغ مانند چای، شیر، آش و پیتزا مجاز نیست.

استفاده نابجا از این ظروف می‌تواند موجب آزاد شدن مواد آلی و ترکیبات شیمیایی موجود در دیواره ظروف و ورود آنها به داخل مواد غذایی شود که مصرف آنها برای تندرستی مضر است.

بر اثر نفوذ غذاها بخصوص روغن‌ها با سطوح ظروف یکبار مصرف پلاستیکی، این ظروف، به محیطی مناسب برای رشد انواع میکروب‌ها تبدیل می‌شود که این خود می‌تواند موجب آلودگی غذاها شود و اگر مواد غذایی داخل این ظروف اسیدی باشد،‌ خطرناک است و برای فرد مصرف‌کننده مشکل ایجاد خواهد کرد.

منبع :

پاسخ تلفنی به سوالات شما
پاسخ تلفنی به سوالات مشاوره ای و آموزشی شما

باسخ به سوالات شما در زمینه مشاوره کارنامه و هدف گذاری برای آزمون ها ، شروع مطالعه برای کنکور 97 ، روش درس خواندن ، مدیریت منابع و تکمیل ظرفیت کنکور 96 و ...

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون پیش شماره
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب