کاهش ریسک سرطان با مصرف همزمان زنجبیل و فلفل قرمز

به گفته محققان، زنجبیل و فلفل قرمز می‌توانند همراه باهم ریسک سرطان را کاهش دهند.

کاهش ریسک سرطان با مصرف همزمان زنجبیل و فلفل قرمز

به گفته محققان، زنجبیل و فلفل قرمز می توانند همراه باهم ریسک سرطان را کاهش دهند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، برخی تحقیقات نشان داده اند که کپسایسین (capsaicin)، ترکیبی که موجب تندی فلفل های قرمز می شود، ممکن است علت بروز سرطان باشد.

حال محققان در مطالعات حیوانی خود بر روی موش ها دریافته اند که ترکیب تند زنجبیل موسوم به ۶-ginergol می تواند تاثیرات احتمالا مضر کپسایسین را از بین ببرد.

به گفته محققان آمریکایی، ۶-gingerol در ترکیب با کپسایسین می تواند ریسک سرطان را کاهش دهد.

اگرچه برخی مطالعات نشان داده اند که فلفل دارای فواید زیادی است اما در برخی مطالعات دیگر مشخص شده است که رژیم غذایی مملو از کپسایسین با ابتلا به سرطان معده مرتبط است.

محققان به مدت چند هفته به موش های مستعد ابتلا به سرطان ریه کپسایسین، یا ۶-gingerol یا ترکیب هر دو را خوراندند. در طول مدت مطالعه، تمامی موش های که فقط کپسایسین دریافت کرده بودند، مبتلا به تومورهای سرطان ریه شدند درحالیکه فقط نیمی از موش های تغذیه شده با ۶-gingerol مبتلا به این تومورها شدند.

نکته جالب توجه اینکه، از بین موش های که تحت تغذیه با ترکیب این دو ماده قرار گرفته بودند، فقط ۲۰ درصد مبتلا به سرطان شدند


منبع :

پاسخ تلفنی به سوالات شما
پاسخ تلفنی به سوالات مشاوره ای و آموزشی شما

باسخ به سوالات شما در زمینه مشاوره کارنامه و هدف گذاری برای آزمون ها ، شروع مطالعه برای کنکور 97 ، روش درس خواندن ، مدیریت منابع و تکمیل ظرفیت کنکور 96 و ...

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون پیش شماره
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب