انسولین خوراکی در راه است

محققان دانشگاه نیاگارا در آمریکا موفق به ارایه روشی شده اند که انسولین را به صورت خوراکی در اختیار بیماران مبتلا به دیابت قرار می‌دهد.

انسولین خوراکی در راه است



به گزارش روز دوشنبه گروه اخبار علمی ایرنا از ساینس، محیط اسیدی معده مهمترین معضل برای مصرف انسولین به صورت خوراکی است؛ چرا که باعث می شود پروتئین قبل از ورود به روده و جذب شدن توسط جریان خون، در معده ازبین برود.

محققان دانشگاه نیاگارا برای حل این معضل، ایده کپسوله کردن انسولین را مطرح کرده اند. در این روش از ذراتی به نام Cholestosome استفاده می شود که شبیه یک مخزن کوچک از جنس مولکول های چربی هستند. البته این روش با حامل های دارو از جنس چربی (لیپوزومی) متفاوت است.

مدلسازی رایانه ای نشان می دهد این محفظه ها در مقابل اسید معده کاملا مقاوم هستند و به طور کامل و دست نخورده وارد روده می شود. مرحله آخر ورود این ذرات میکروسکوپی به جریان خون و آزاد شدن هورمون انسولین است. با اندازه گیری PH مناسب و قدرت یونی در آزمایشگاه، انسولین مورد نیاز با حداکثر ماندگاری وارد بدن می شود.

این تیم تحقیقاتی در حال بهینه کردن روش موجود هستند و امیدوارند این محصول به زودی برای آزمایش های انسانی آماده شود.

منبع :

پاسخ تلفنی به سوالات شما و برنامه ریزی شخصی

برنامه ریزی روزانه و زمان بندی صحیح برای مطالعه در ایام امتحانات و دوران جمع بندی کدام است؟
مناسب ترین کتاب ها برای دوران جمع بندی ؟
بهترین تغذیه برای افزایش حافظه و کاهش خواب آلودگی و خستگی کدام است؟ چگونه تمرکزم را در حین مطالعه بالا ببرم؟
از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون پیش شماره
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب