دستیابی محققان به فرمولاسیون طعم‌دهنده و رنگ‌دهنده

پژوهشگران کشور پس از دستیابی به فرمولاسیون طعم متناسب با ذائقه ایرانی، توانستند رنگ‌های طبیعی غذایی را جایگزین رنگ دهنده‌های وارداتی و شیمایی کنند.

دستیابی محققان به فرمولاسیون طعم‌دهنده و رنگ‌دهنده

به گزارش ایسنا، فرحناز موسوی مدنی مجری طرح با بیان اینکه طعم‌های مورد استفاده در منابع غذایی، دارویی و آرایشی بهداشتی وارداتی است، گفت: کارخانه‎های صنایع غذایی شاخه‌های مختلفی دارند که هر کدام برای فرآورده‌هایشان طعم‌های مختلفی را استفاده می‌کنند که این طعم‌ها وارداتی و از شرکت‌های آمریکایی و اروپایی خریداری می‌شود.

وی از اجرای پروژه‌ای در زمینه تولید طعم دهنده‌ها خبر داد و یادآور شد: در این پروژه تحقیقاتی در گام اول به فرمولاسیون طعم برای کارخانه‎های صنایع غذایی دست یافتیم.

موسوی، طعم دهنده‌های تولید شده متناسب با ذائقه ایرانی است،‌ ادامه داد: با ادامه این مطالعات در حال حاضر بیش از 400 نوع طعم را به مرحله تولید انبوه رساندیم.

مجری طرح تولید رنگ‌های طبیعی غذایی را از دیگر دستاوردهای این تحقیقات دانست و یادآور شد: از آنجایی که بسیاری از رنگ دهنده‌های غذایی شیمیایی است از این رو موفق به راه اندازی خط تولید رنگ‌های طبیعی خوراکی شدیم.

موسوی گران بودن رنگ‌های طبیعی را از موانع تجاری سازی این محصولات نام برد و اضافه کرد: از این رو استفاده از این محصولات موجب افزایش قیمت محصولات کارخانجات غذایی خواهد شد بر این اساس ما اقدام به تولید رنگ‌های طبیعی کردیم که بتوانیم با قیمت مناسب آنها را به کارخانه‌های صنایع غذایی عرضه کنیم.

وی طیف رنگی ارائه شده را حدود 11 رنگ مختلف ذکر کرد.

منبع :

پاسخ تلفنی به سوالات شما
پاسخ تلفنی به سوالات مشاوره ای و آموزشی شما

باسخ به سوالات شما در زمینه مشاوره کارنامه و هدف گذاری برای آزمون ها ، شروع مطالعه برای کنکور 97 ، روش درس خواندن ، مدیریت منابع و تکمیل ظرفیت کنکور 96 و ...

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون پیش شماره
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب