کشاورزی در زمان خشکسالی با کشف یک آنزیم مهم!

محققین استرالیایی آنزیمی را کشف کرده اند که به کمک آن می‌توان به هنگام خشکسالی، مکانیزم دفاعی محصولات را افزایش داد.

کشاورزی در زمان خشکسالی با کشف یک آنزیم مهم!

به گزارش خبرگزاری مهر، با گرم شدن کره زمین و گسترش خشکسالی در نقاط مختلف جهان، محصولات کشاورزی با آسیب جدی روبرو شده اند و عملا در بعضی از مناطق کره زمین، ادامه روند کشاورزی برای کشاورزان غیر ممکن شده است.

در واقع بسیاری از محصولات کشاورزی از قبیل برنج و گندم دارای مکانیزم دفاعی در برابر خشکسالی هستند اما زمانیکه فعال می شود، بسیار دیر است بدین ترتیب این محصولات قادر به حفظ خود در برابر خشکسالی نخواهند بود.

از این رو محققین دانشگاه ملی استرالیا آنزیمی را با نام فسفات SAL۱ شناسایی کرده اند که به کمک آن می توان محصولات کشاورزی را در وضعیت اولیه خشکسالی قرار داد تا مکانیزم دفاعی محصول افزایش یابد.

این آنزیم در حقیقت شبیه به یک سیستم «هشدار دهنده آتش» عمل می کند و با به کارگیری آن می توان شرایط شبیه به خشکسالی را در محصولات زودتر از زمان وقوع خشکسالی به وجود آورد تا برای یک دوره بلند مدت با وجود کمبود آب، محصول دارای مکانیزم دفاعی قوی باشد.  

با بکارگیری این تکنیک کشاورزان می توانند در فصول خشکسالی هم محصول خود را حفظ کنند.

منبع :

پاسخ تلفنی به سوالات شما
پاسخ تلفنی به سوالات مشاوره ای و آموزشی شما

باسخ به سوالات شما در زمینه مشاوره کارنامه و هدف گذاری برای آزمون ها ، شروع مطالعه برای کنکور 97 ، روش درس خواندن ، مدیریت منابع و تکمیل ظرفیت کنکور 96 و ...

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون پیش شماره
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب
حرکت شناسی و اندازه گیری+آزمون غیرحضوری از فیزیک چهارم ریاضی
  برای شرکت در کلاس کلیک کنید( چهارم رياضي)
دبیر : سیاوش فارسی