اُمگا 3 بقای مبتلایان به سرطان روده را بیشتر می‌کند

پژوهش محققان دانشگاه وینتروپ نشان می‌دهد، بیماران مبتلا به سرطان روده‌ای که میزان بالایی از اسیدهای چرب اُمگا 3 را به ویژه از روغن ماهی می‌گیرند، شانس بیشتری برای زنده ماندن دارند.

پژوهش محققان دانشگاه وینتروپ نشان می‌دهد، بیماران مبتلا به سرطان روده‌ای که میزان بالایی از اسیدهای چرب اُمگا 3 را به ویژه از روغن ماهی می‌گیرند، شانس بیشتری برای زنده ماندن دارند.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه خبری گلوبال نیوز مگزین، در این تحقیق 1700 بزرگسال آمریکایی مبتلا به سرطان روده حضور داشتند که همگی آنها پرسشنامه‌هایی در رابطه با مصرف غذایی‌ شان پر کرده بودند. طی 10 سال از این پژوهش 561 نفر از آنان مردند.

در بین بیمارانی که حداقل 0.3 گرم از اسید چرب اُمگا 3 را روزانه از روغن ماهی مصرف می‌کردند، 41 درصد کمتر از سایر افرادی که کمتر از 0.1 گرم در روز از این اسید چرب مصرف می‌کردند، در خطر مرگ قرار داشتند. 

رابطه بین اُمگا 3 دریایی و کاهش خطر سرطان روده به ویژه در افراد قد بلند، لاغر و افرادی که به طور منظم آسپرین مصرف نمی‌کردند، قدرتمندتر گزارش شد.

علاوه بر این مصرف 0.15 گرم در روز از اُمگا 3 پس از تشخیص سرطان روده با کاهش 70 درصدی مرگ ناشی از بیماری مرتبط بود.

خطر مرگ ناشی از تمامی علل نیز در افرادی که مصرف اُمگا 3 خود را بالا برده بودند 13 درصد کاهش داشت.

این پژوهش در مجله "Gut" منتشر شده است.

منبع :