گوشت قرمز ریسک بروز نارسایی کلیوی را تشدید می‌کند

به گفته محققان سنگاپوری، خوردن گوشت قرمز موجب افزایش احتمال بروز نارسایی کلیه‌ها می‌شود.

گوشت قرمز ریسک بروز نارسایی کلیوی را تشدید می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، مصرف گوشت قرمز، بخصوص گوشت خوک، ارتباط قوی ای با افزایش ریسک بیماری های مجاری ادرار، بویژه از بین رفتن عملکرد عادی کلیه ها، دارد.

همچنین محققان عنوان می کنند که این ارتباط با میزان مصرف هم مرتبط است، یعنی هر چقدر مصرف گوشت بیشتر باشد، ریسک این خطر نیز بیشتر می شود.

دکتر وون پیوای کوه، عضو تیم تحقیق از دانشکده پزشکی دانشگاه دوک سنگاپور، در این باره می گوید: «یافته های ما بیانگر این موضوع است که بیماران مبتلا به نارسایی مزمن کلیه یا افراد نگران سلامت کلیه های خود باید مصرف پروتئین مصرفی شان را حفظ نمایند، اما باید از منابع پروتئین گیاهی نیز استفاده کنند.»

محققان مصرف ماهی و گوشت مرغ و ماکیان را جایگزین های بهتر گوشت قرمز می دانند.

سال گذشته، سازمان بهداشت جهانی در مورد ارتباط بین گوشت قرمز و ابتلا به سرطان هشدار داده بود.

منبع :

پاسخ تلفنی به سوالات شما
پاسخ تلفنی به سوالات مشاوره ای و آموزشی شما

باسخ به سوالات شما در زمینه مشاوره کارنامه و هدف گذاری برای آزمون ها ، شروع مطالعه برای کنکور 97 ، روش درس خواندن ، مدیریت منابع و تکمیل ظرفیت کنکور 96 و ...

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون پیش شماره
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب