آب میوه بخورید تا سرطان نگیرید

یک متخصص تغذیه گفت :آب میوه‌ها دارای آنتی اکسیدان هستند که از بروز بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان جلوگیری می‌کنند.



سید مرتضی صفوی متخصص تغذیه درگفت وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص مصرف آّب میوه ها بیان کرد :به طور کلی مصرف میوه ها در مقایسه با آب میوه ها ببیشتر توصیه می شود به  خصوص برای بیمارانی که مبتلا به یبوست هستند چرا که میوه ها دارای فیبر هستند و از یبوست جلوگیری می کنند.

وی توضیح داد:آب میوه های زرد و نارنجی رنگ مانند آب طالبی و آب انبه سرشار از ویتامین آ و آنتی اکسیدان هستند که از بروز بیماری های قلبی عروقی و سرطان جلوگیری می کنند.

صفوی درباره ی مصرف آب میوه برای بیماران دیابتی گفت:مبتلایان به بیماری های قندی نباید از آب میوه هایی که حاوی قند هستند مثل آّب طالبی آّب انبه و آب هندوانه استفاده نماید بلکه باید از آب میوه هایی با فیبر بالا و بدون قند مثل آّب انار آب سیب و آّب آلو استفاده کنند.

 صفوی درخصوص مصرف آب میوه برای کودکان بیان کرد: همه ی آب میوه ها برای کودکان بالای شش ماه توصیه می شود و مصرف آب میوه هایی مانند آب هویج وآب طالبی باعث افزایش روند رشد کودک و بالارفتن هوش آن ها می شود.

منبع :

پاسخ تلفنی به سوالات شما
پاسخ تلفنی به سوالات مشاوره ای و آموزشی شما

در بین قبولی هایم کدام رشته را انتخاب کنم ؟
تغییر رشته دادن در یک دانشگاه چه ضوابطی دارد؟

باسخ به سوالات شما در زمینه تکمیل ظرفیت ، انتخاب نوع دانشگاه (سراسری ، آزاد ، پردیس ، غیرانتفاعی ) ، انتقالی و مهمان ، رزرو دانشگاه ، کارنامه سبز و ....

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون کد
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب