بجای نوشابه سر سفره افطار از عرقیات گیاهی استفاده کنید

کارشناس ارشد اداره نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی به روزه داران توصیه کرد در وعده افطار بجای مصرف انواع شربت‌های دارای قند بالا و نوشابه‌های گازدار از عرقیات گیاهی و نوشیدنی‌های سنتی استفاده کنند.

بجای نوشابه سر سفره افطار از عرقیات گیاهی استفاده کنید


به گزارش ایرنا از سازمان غذا و دارو ، شهرزاد بهروزی گفت: در فصول گرم سال که تعریق بدن زیاد بوده و آب فراوانی از بدن دفع می شود بهتر است از عرقیات گیاهی استفاده شود اما حتما هنگام خرید باید به آرم سازمان غذا و دارو روی این محصولات توجه کرد.

وی تاکید کرد: مصرف برخی از عرقیات گیاهی مانند عرق کاسنی و شاهتره برای کاهش احساس تشنگی در ایام روزه داری مفید است.

کارشناس ارشد اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو یادآور شد: توجه به تاریخ مصرف و انقضا و همچنین شماره پروانه بهداشتی ساخت و آرم سازمان غذا و دارو روی عرقیات گیاهی ضروری است.

عرقیات یکی از پرمصرف ترین شکل‌های استفاده از گیاهان است. عرقیات طبی در واقع رایحه، عطر یا اسانس گیاهانی هستند که آن را به آب اضافه می‌ کنند.

از جمله عرقیات پرمصرف می‌توان گلاب، عرق نعناع، عرق بهارنارنج ، عرق بیدمشک و عرق کاسنی را نام برد.

منبع :

پاسخ تلفنی به سوالات شما
پاسخ تلفنی به سوالات مشاوره ای و آموزشی شما

باسخ به سوالات شما در زمینه مشاوره کارنامه و هدف گذاری برای آزمون ها ، شروع مطالعه برای کنکور 97 ، روش درس خواندن ، مدیریت منابع و تکمیل ظرفیت کنکور 96 و ...

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون پیش شماره
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب