ارتباط مصرف محصولات لبنی و بروز آکنه

در حالی که عوامل متعددی موجب بروز آکنه می‌شوند، به نظر می‌رسد محصولات لبنی هم در این زمینه مقصر هستند.

ارتباط مصرف محصولات لبنی و بروز آکنه

به گزارش خبرنگار مهر، محصولات لبنی برای سلامت استخوان ها فوق العاده هستند، اما در برخی افراد هم می توانند موجب بروز آکنه شوند.

به گفته متخصصان تغذیه، هورمون های موجود در شیر گاو موجب تحریک غدد چربی می شوند که عامل بروز آکنه هستند. هم شیرهای ارگانیک و هم شیرهای پاستوریزه، همگی حاوی هورمون های عامل بروز آکنه هستند.

همچنین شیر حاوی مقدار زیادی چربی و قند است که می تواند باعث تشدید آکنه شود. لاکتوز موجود در شیر با علل بروز واکنش های آلرژیک در بسیاری از افراد مرتبط است. همچنین محصولات لبنی حاوی پروتئین های کازئین و آب پنیر هستند که می تواند منجر به بروز التهاب شود.

شایان ذکر است به دلیل کلسیم موجود در شیر و فواید آن، نمی توان آن را از رژیم غذایی حذف کرد. از اینرو توصیه محققان آن است که حتما در این مورد با پزشک مشورت شود.

پاسخ تلفنی به سوالات شما و برنامه ریزی شخصی

برنامه ریزی روزانه و زمان بندی صحیح برای مطالعه در ایام امتحانات و دوران جمع بندی کدام است؟
مناسب ترین کتاب ها برای دوران جمع بندی ؟
بهترین تغذیه برای افزایش حافظه و کاهش خواب آلودگی و خستگی کدام است؟ چگونه تمرکزم را در حین مطالعه بالا ببرم؟
از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون پیش شماره
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب