کاهش آلرژی غذایی با غذاهای پرفیبر

مطالعات اخیر پژوهشگران استرالیایی نشان می‌دهد رژیم غذایی پرفیبر حاوی ویتامین A، باکتری‌های روده را به گونه ای تغییر می‌دهد که در کاهش آلرژی غذایی موثر است.

کاهش آلرژی غذایی با غذاهای پرفیبر



به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا ،باکتری های روده، فیبر را به اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه تجزیه می کنند. افزایش این اسیدهای چرب در تعامل با سیستم ایمنی، مانع از تحریک واکنش آلرژیک توسط سلول های دندریتیک می شوند. سلول های دندریتیک تنظیم کننده حساسیت های آلرژیک غذا به شمار می آیند؛ بنابراین استفاده از غذاهای پرفیبر حاوی ویتامین A به افراد مبتلا به آلرژی توصیه شده است.‌

گردو، عدس، غلات، سیب و مرکبات از جمله مواد غذایی حاوی فیبر و ویتامین A محسوب می شوند.

حدود 15 میلیون تن در آمریکا به آلرژی غذایی مبتلا هستند و این تعداد روز به روز در حال افزایش است. بادام زمینی، انواع آجیل، تخم مرغ، شیر، گندم، سویا، ماهی و صدف از جمله بیشترین غذاهایی هستند که واکنش های آلرژیک ، همراه دارند. واکنش های آلرژیک در افراد مختلف متفاوت است و می تواند شامل خارش و کهیر، تهوع یا استفراغ، درد معده و اسهال باشد.

تورم زبان و لب ها و گلو، تنگی نفس، مشکل بلع، درد قفسه سینه و کاهش ناگهانی فشار خون در موارد شدید تر دیده می شود. گاهی تورم مجاری تنفسی یا زبان می تواند منجر به خفگی شود.

به گزارش مدیکال اکسپرس،بهترین روش برای کنترل آلرژی، جلوگیری از مصرف مواد غذایی آلرژی زا و داروهای آنتی هیستامین است.

نتایج این تحقیقات در نشریه Cell Reports منتشر شده است.

منبع :

پاسخ تلفنی به سوالات شما
پاسخ تلفنی به سوالات مشاوره ای و آموزشی شما

باسخ به سوالات شما در زمینه مشاوره کارنامه و هدف گذاری برای آزمون ها ، شروع مطالعه برای کنکور 97 ، روش درس خواندن ، مدیریت منابع و تکمیل ظرفیت کنکور 96 و ...

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون پیش شماره
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب