پیشگیری از برخی بیماری‌های کشنده با مصرف کلم بروکلی

محققان دانشگاه ایلی‌نوی آمریکا دریافتند که ترکیب‌های فنولیک در کلم بروکلی خطر ناشی از برخی بیماری‌های کشنده را کاهش می‌دهد.

پیشگیری از برخی بیماری‌های کشنده با مصرف کلم بروکلی

محققان دانشگاه ایلی‌نوی آمریکا دریافتند که ترکیب‌های فنولیک در کلم بروکلی خطر ناشی از برخی بیماری‌های کشنده را کاهش می‌دهد.

به گزارش ایسنا، طبق مشاهده محققان آمریکایی وجود ترکیب فنولیک در کلم بروکلی خطر ناشی از بیماری‌هایی همچون بیماری سرخ‌رگ‌های قلبی، چند نوع سرطان، دیابت نوع دو و آسم را از بین می‌برد.

«جک جوویک» یکی از محققان این مطالعه گفت: ترکیب‌های فنولیک فعالیت آنتی اکسیدانی دارد و شواهد نشان می‌دهد این فعالیت آنتی اکسیدانی بر مجراهای زیست شیمیایی مرتبط با بروز التهاب در پستانداران تاثیر می‌گذارد.

به گفته محققان افرادی که در رژیم غذایی‌شان سطح مشخصی از ترکیب‌های فنولیک وجود دارد کمتر احتمال دارد به این بیماری‌ها مبتلا شوند.

به گزارش ایسنا به نقل از ساینس ورلد ریپرت، محققان آمریکایی مشاهده کردند با مصرف کلم بروکلی ترکیب‌های فنولیک در بخش‌های مشخصی از بدن یا کبد انباشت می‌شود. سپس فلاونوئیدها در جریان خون پخش می‌شوند که این فرآیند با کمک فعالیت‌های آنتی اکسیدانی این ترکیب التهاب را کاهش می‌دهد.

پاسخ تلفنی به سوالات شما
پاسخ تلفنی به سوالات مشاوره ای و آموزشی شما

باسخ به سوالات شما در زمینه مشاوره کارنامه و هدف گذاری برای آزمون ها ، شروع مطالعه برای کنکور 97 ، روش درس خواندن ، مدیریت منابع و تکمیل ظرفیت کنکور 96 و ...

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون پیش شماره
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب