آلبالو، بهترین مسکن تشنگی

آلبالو یکی از میوه‌های فصل تابستان است که مصرف آن برای افرادی که در این فصل عطش فراوان دارند، بهترین دارو محسوب می‌شود.

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازساری، آلبالو از جمله میوه‌های لذیذ فصل تابستان است که هم به صورت تازه خورده می شود و هم از آن در تهیه انواع غذاها، دسرها و شیرینیهای مختلف فصل استفاده می شود.

تهیه مربا و شربت های خوشمزه از دیگر مصارف میوه آلبالو است که خوردن شربت آن در فصل گرما خاصیت عطش‌زدایی دارد.

این میوه غنی از ویتامین‌ها به‌خصوص ویتامین C، انواع آنتی‌اکسیدان‌، آهن، کلسیم، فسفر، کلر، گوگرد، منیزیم، سدیم، پتاسیم، مس، روی، منگنز و کوبالت است.

به طوری که کارشناس ارشد دانشگاه علوم پزشکی مازندران درباره ارزش غدایی این میوه دلچسب فصل تابستان می گویید: آلبالو ارزش غذایی فراوانی دارد و میزان قند آن پایین است و مصرفش به تمام گروه‌های سنی، به‌خصوص افراد مبتلا به چاقی، چربی و فشارخون بالا توصیه می‌شود زیرا کاهش‌دهنده چربی و فشارخون است و اشتها را کم می‌کند.

شقایق ریحانی با بیان اینکه آلبالو طبیعتی سرد دارد و خوردن آن به افراد گرم‌ مزاج توصیه می ‌شود، افزود: با توجه به آبدار بودن آلبالو، مصرف این میوه برای دفع سنگ کلیه و رفع مشکل سنگ کیسه صفرا سودمند است.

وی با تاکید بر اینکه میوه‌ آلبالو برای بیماران روماتیسمی و قلبی فوق‌العاده مفید است، گفت: چون آلبالو ادرارآور است پتاسیم آن از باقیمانده نمک در عروق جلوگیری می کند و به صورت ادرار آن را خارج می ‌کند و در نتیجه به قلب کمک می کند.

این کارشناس ارشد دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه آلبالو حاوی مقادیر قابل ملاحظه‌ای ملاتونین است، مصرف آن را برای درمان بی خوابی مفید اعلام کرد.

ریحانی با اشاره به اینکه میوه آلبالو، نیروبخش است و خاصیت ضدعفونی‌ کننده بر روده‌ را دارد، مصرف آن را برای علاج درد حاصل از کشیدگی ماهیچه‌ها، ورم معده، خارش پوستی، اعصاب، التهاب و ورم کلیه، مشکلات صفراوی، حالت تهوع، تصلب شرایین و ‌نقرس مفید اعلام کرد.

میوه تابستانی آلبالو، ضمن برخورداری از خواص و ارزش غدایی، منبع مناسبی برای کسب درآمد باغداران نیز محسوب می شود به طوری که ارزش اقتصادی آن امسال در مازندران 90 میلیارد ریال اعلام شده است.

مثلثات از ریاضی 1 دهم
  برای شرکت در کلاس کلیک کنید( دهم )
دبیر : نیما سلطانی