محمد حسین عزیزی گفت: با توجه به اینکه آلزایمر زمینههای ارثی دارد ولی برخی از مواد غذایی میتواند به تاخیر انداختن این عارضه به اشخاص کمک کند.
این متخصص علوم تغذیه در ادامه تصریح کرد: اسیدهای چرب امگا ۳ که در روغن ماهی، دانههای گیاهی روغنی، مغزها (گردو، بادام، پسته) برای پیشگیری ازآلزایمر موثر است.
وی اظهار داشت: در میان چربیها، روغنهای گیاهی، روغن کنجد، کلزا یا کانولا روغن بذرک نیز برای پیشگیری از این عارضه موثر است.
عزیزی گفت: ویتامینهای گروه B، B۱، B۲، B۱۲، B۶ در اغلب سبزیجات و غلات، حبوبات، مخصوصا غلات پوست نگرفته به تاخیر این عارضه کمک میکند.
این متخصص علوم تغذیه تاکید کرد: آنتی اکسیدانهای موجود در میوهها و سبزیجات، بتاکاروتن، لیکوپن، فلاونوییدها و ویتامینهای E و C در سبزیجات برگ پهن و سبزیجات نارنجی، قرمز، سبز نیز برای پیشگیری از آلزایمر موثر است.
سلامت نیوز: خوردنیهایی برای پیشگیری از زوال عقل