محققان به کمک مهندسی برق شکلات کم‌چرب تولید کردند

فیزیک‌دانان دانشگاه تمپل (Temple University) در فیلادلفیا یک روش جدید ابداع کرده‌اند که به کمک آن می‌توان شکلات را با چربی کم تولید کرد..

محققان به کمک مهندسی برق شکلات کم‌چرب تولید کردند

تحقیقات این فیزیک‌دانان در زمینه‌ی الکترورئولوژی صورت گرفت. رشته‌ی الکترورئولوژی با تغییر شکل جریان ماده بر اثر الکتریسیته سر و کار دارد. محققان تمپل پی بردند که با اعمال میدان الکتریکی در مسیر جریان شکلات مایع می‌توانند میزان چسبندگی و غلظت آن را کاهش دهند. چون این میدان الکتریکی ذرات کاکائو را قطبی می‌کند، محققان توانستند جهت این ذرات را تغییر داده و آنها را درون شکلات جمع کنند، سپس آنها را به زنجیره‌های کوتاهی تبدیل کردند تا بتوانند به راحتی به جریان درآیند.

هر چه میزان چسبندگی و غلظت شکلات کمتر باشد، چربی مورد نیاز برای حفظ حالت مایع آن کمتر می‌شود. تیم تمپل می‌گویند که با استفاده از این روش می‌توانند این رقم را از ۴۰ درصد به ۳۲ درصد کاهش دهند. استدلال آنها این است که هر چه شکلات چربی کمتری داشته باشد، سالم‌تر خواهد بود، چون میزان کالری آن کاهش می‌یابد. آنها می‌گویند چربی بالا در شکلات منجر به چاقی مفرط می‌شود. البته آنها قبول دارند که درصد زیادی از چربی شکلات، در واقع کره‌ی کاکائو است که به نوبه‌ی خودش فوایدی برای سلامتی ما دارد.

پاسخ تلفنی به سوالات شما
پاسخ تلفنی به سوالات مشاوره ای و آموزشی شما

باسخ به سوالات شما در زمینه مشاوره کارنامه و هدف گذاری برای آزمون ها ، شروع مطالعه برای کنکور 97 ، روش درس خواندن ، مدیریت منابع و تکمیل ظرفیت کنکور 96 و ...

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون پیش شماره
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب