نوروز 96

سوسیس از کجا آمد؟

بر اساس تحقیق دانشمندان هات داگ از موادی چون چربی و مخلوط گوشت خوک و گاو فاسد تهیه می‌شود و این امر سبب بروز عارضه سرطان در بدن افراد می‌شود.





به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، گزارش ها حاکی از آن است که خوردن یک سیب در روز انسان را بنا بر گفته پزشکان ایمن و سالم نگه می دارد اما مصرف یک وعده هات داگ اثری کاملا برعکس و منفی بر افراد می گذارد.

بر اساس گزارش دانشمندان علم تغذیه فست فود ها سوسیس بوسیله مهاجران آلمانی در قرن نوزدهم به کشور آمریکا وارد شد و امروزه به یکی از غذاهای لذیذ و محبوب مردم آمریکا در آمده است که بر اساس تحقیق کارشناسان سازمان غذایی آمریکا گوشت به کار برده شده در هات داگ علت اصلی بروز سرطان در افراد مصرف کننده است.

در بعضی از کارخانجات در آمریکا هات داگ را از چربی شکم حیوانات و پوست آنها تهیه و با اضافه کردن افزودنی های مختلف به صورت خمیر درآورده و برای ازبین بردن بوی بد زخم آنها عطر و مقادیر زیادی نمک اضافه می کنند.

دانشمندان علم تغذیه می گویند در برخی از سوسیس ها موادی چون نیترات، نیتریت ، مواد آلی و نیو گلوماتات در درجه حرارت بالابا چربی فراوان تهیه می شود و ماده ای به مراتب سمی تر از سیگار درست می کنند که باعث بروز سرطان روده بزرگ در افراد مصرف کننده می شود.

گفتنی است با مصرف هات داگ یک گام به بیماری های پانکرانس ، معده ، مثانه و سرطان روده بدون آنکه خود متوجه شده نزدیک تر می شوید.