با جوشاندن مکرر آب سرطان به شما نزدیک می‌شود!

یک متخصص تغذیه گفت: جوشاندن مکرر آب پوسیدگی دندان‌ها را به دنبال دارد.

با جوشاندن مکرر آب سرطان به شما نزدیک می‌شود!



محمد علی انوشه متخصص تغذیه در گفت و گو با خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران،گفت: جوشاندن مکرر آب باعث تغییرات شیمیایی در ترکیب آن شده و احتمال به وجود آمدن برخی مواد شیمیایی مانند نیتریت افزایش می یابد.

انوشه عنوان کرد: در آب هایی که میزان نیترات آن ها از حد مجاز بیشتر می شود، تغییرات شیمیایی افزایش می یابد و همچنین با جوشاندن این آب ها، نیترات موجود در آن ها تبدیل به نیتریت شده که بروز بیماری های سرطانی را به دنبال دارد.

وی با اشاره به این که آب هایی که مکرر جوشانده شده ، مضر و سرطان زا است ، اظهار داشت: با مصرف آب های جوشیده ممکن است در ابتدا بدنتان علائمی از خود نشان ندهد اما با گذشت زمان،  واکنش های شیمیایی اثرات منفی به جای می گذارند. جوشاندن آب به دفعات زیاد، باعث کاهش اکسیژن و املاح معدنی درآن می شود که در نتیجه پوسیدگی دندان ها و سرطان را به دنبال دارد.

وی در پایان یادآور شد: برای تشخیص آب هایی که میزان نیترات موجود در آن ها بیش از حد طبیعی است باید به نکاتی همچون رنگ آب و مزه آن قبل از جوشاندن توجه کرد.

منبع :

پاسخ تلفنی به سوالات شما و برنامه ریزی شخصی

برنامه ریزی روزانه و زمان بندی صحیح برای مطالعه در ایام امتحانات و دوران جمع بندی کدام است؟
مناسب ترین کتاب ها برای دوران جمع بندی ؟
بهترین تغذیه برای افزایش حافظه و کاهش خواب آلودگی و خستگی کدام است؟ چگونه تمرکزم را در حین مطالعه بالا ببرم؟
از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون پیش شماره
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب
همایش جمع بندی علوم اجتماعی حل سوالات کنکور خارج از کشور 96 بخش سوم
چهارم انسانی     دبیر : آزیتا بیدقی