غذاهای سبک اما مقوی مخصوص افطار در ماه رمضان

غذاهای سنگین می‌تواند روزه دار را با مشکلات گوارشی مواجه کند به همین دلیل می‌توان از بهترین گلچین‌های فصل بهار و تابستان برای خوردن در وعده افطار استفاده کرد.

غذاهای سبک اما مقوی مخصوص افطار در ماه رمضان



به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کارشناسان لیستی از غذاهای سبک پیش از صرف وعده کامل افطار را که از سبزی ها و صیفی جات تابستانی می توان پخت را به روزه داران برای کسب انواع ویتامین ها و بهره مندی از خواص سبزی های این فصل پیشنهاد می کنند.

گفتنی است، سیر خرد شده به همراه روغن زیتون و میگو یک خوراک سبک تابستانی است و می‌تواند انرژی ، پروئتین و اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 را در بدن فرد ایجاد کند.

از جمله دیگر غذاهای سبک وعده اول افطار می توان به  ماهی قزل آلای سرخ شده به همراه یک قاشق چایخوری عسل، آویشن و روغن زیتون به عنوان سس اشاره کرد که می تواند گرسنگی را سریع برطرف کند.

دلمه فلفل پرشده با گوشت ، برنج، عدس، لپه، سبزی و پیاز هم می تواند ویتامین های ضروری بدن را تامین کند و انرژی فراوان برای روزهای آتی ماه رمضان ایجاد کند.

انجیر تازه خرد شده در سالاد به همراه پنیر نیز می تواند در سفره های ماه رمضان ارزش تغذیه ای بالایی داشته باشد و سلامت روزه دار را افزایش دهد.

شاتوت، تمشک، توت فرنگی ، سیب، توت سفید،انبه، انگور، خیار، زرد آلو، طالبی و سایر میوه های نوبرانه بهار و تابستان برای حفظ انرژی و توان روزه دار در روزهای بلند و تامین آب مورد نیاز بدن روزه دار می توانند نقشی مکمل داشته باشند و باعث سلامت روزه دار شوند.

پس از صرف این وعده اول و گذشت حدود 20 دقیقه روزه دار می تواند غذاهای سنگین تر مصرف کند و مطمئن باشد که دچار مشکلاتی چون تغییر اجابت مزاج، رفلاکس اسید معده به مری  نمی شود.

منبع :

پاسخ تلفنی به سوالات شما
پاسخ تلفنی به سوالات مشاوره ای و آموزشی شما

باسخ به سوالات شما در زمینه مشاوره کارنامه و هدف گذاری برای آزمون ها ، شروع مطالعه برای کنکور 97 ، روش درس خواندن ، مدیریت منابع و تکمیل ظرفیت کنکور 96 و ...

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون پیش شماره
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب