نوروز 96

اثرات تغذیه بر استرس

کارشناسان مصرف هشت ماده خوراکی زیر را برای کاهش استرس توصیه کردند.



کارشناسان مصرف هشت ماده خوراکی زیر را برای کاهش استرس توصیه کردند.

•ماست:
مصرف ماست به خصوص در تابستان به دلیل سبک بودن و هضم راحت آن غذای مناسبی برای کاهش استرس است. به اعتقاد کارشناسان ماست و دیگر مواد لبنی که سرشار ازاسید آمینه «تیروزین» است مقدار ترشح «سروتونین» در مغز را افزایش داده و باعث آرامش می‌شود و استرس را کاهش میدهد.

•شکلات تلخ:
از آنجایی که بدن به آنتی‌اکسیدان نیاز دارد با مصرف شکلات تلخ می‌توان این آنتی‌اکسیدان را که به شکل فلانوئید است به بدن رساند و این ماده ترشح هورمون‌های استرس‌زا را کاهش می‌دهد.

•مرکبات:
مصرف مرکبات به دلیل داشتن شکر طبیعی می‌تواند استرس را کاهش دهد.

•بادام:
بادام نیز یکی دیگر از مواد غذایی است که برای کاهش استرس مفید است.بادام به دلیل داشتن ویتامین B2 ،E و منیزیم می‌تواند با تاثیرات نامطلوب استرس‌ مبارزه کند.

•چای:
مصرف چای می‌تواند همانند یک دارو ذهن شما را آرام کند.

•ماهی:
ماهی نیز به دلیل داشتن ویتامین B12 و B6 می‌تواند حالت‌های افسردگی را از شما دور کند.

•کلم بروکلی:
مصرف این نوع کلم به دلیل داشتن اسید فولیک برای کاهش استرس مفید است و احساس اضطراب، ترس و افسردگی را دور کند.

•سیر:
سیر علاوه بر اینکه برای کاهش استرس مفید است،می‌تواند مقدار گلوگز خون را کاهش دهد.

منبع :

منابع مطالعاتی در ایام نوروز تا کنکور
  برای شرکت در کلاس کلیک کنید( نوروز 96)
دبیر : سارا شریفی