ارزش تغذیه ای آلو

آلو میوه‌ای ست تک هسته‌ای که از لحاظ رنگ، شکل و اندازه دارای گونه‌های متفاوتی است.



آلو میوه‌ای درختی است و ارزش تغذیه‌ای فراوانی دارد. این میوه را هم به صورت خام می‌توان خورد و هم درون خورش‌ها و یا به صورت مربا از آن‌ استفاده کرد..

این میوه با داشتن فیبر رژیمی فراوان در خود، باعث بهبود عملکرد سیستم گوارش می‌شود.

آلو سرشار از مواد معدنی مانند فسفر، منگنز، منیزیم، مس و پتاسیم است. این ماده غذایی همچنین دارای روی و آهن و مقدار کمی کلسیم است.

آلوها سرشار از ویتامین A، K و ویتامین C هستند. این میوه دارای مقادیر فراوانی از نیاسین، ریبوفلاوین و تیامین است.

منبع :