با چایی زنجبیل خود را درمان کنیم

زنجبیل به دلیل طعم تند و توانایی هایی که در کمک به مشکلات گوارشی دارد بسیار معروف است. همچنین خاصیت ضدالتهابی نیز دارد.

با چایی زنجبیل خود را درمان کنیم

زنجبيل به دليل طعم تند و توانايي هايي که در کمک به مشکلات گوارشي دارد بسيار معروف است. همچنين خاصيت ضدالتهابي نيز دارد.

به گزارش خبرگزاري آريا ،زنجبيل به دليل طعم تند و توانايي هايي که در کمک به مشکلات گوارشي دارد بسيار معروف است. همچنين خاصيت ضدالتهابي نيز دارد. اگر تصميم داريد براي سلامتي بيشتر زنجبيل را به برنامه و رژيم غذايي تان اضافه کنيد اين توصيه ها را انجام دهيد.

سلامتي خود را با زنجبيل تقويت کنيم

روش اول: افزودن زنجبيل به برنامه هاي غذايي

چاي زنجبيل بنوشيد: چاي زنجبيل آسان ترين راه براي اضافه کردن آن به برنامه غذايي است. يا مي توانيد چاي آماده زنجبيل بخريد و يا زنجبيل تازه را دم کنيد.

براي تهيه چاي زنجبيل يک قاشق چاي خوري زنجبيل خرد شده را در يک قوري بريزيد و روي آن آب جوش بريزيد و به مدت 10 الي 15 دقيقه کنار بگذاريد سپس زنجبيل را با صافي از آب جدا کنيد. هر روز مي توانيد 3 الي 4 فنجان چاي زنجبيل بخوريد.

از زنجبيل به عنوان چاشني استفاده کنيد: ساده ترين روش ها براي اضافه کردن زنجبيل به غذا به اين صورت است:

در وعده شام مي توانيد 2 الي 3 قاشق چاي خوري زنجبيل خرد شده به سوپ يا غذاهاي سرخ کردني اضافه کنيد.

در غذاهايي مثل کلوچه يا مافين ½ قاشق چاي خوري پودر زنجبيل اضافه کنيد.

اگر طعم خام زنجبيل را دوست داشته باشيد مي توانيد به عنوان چاشني به سالاد اضافه کنيد.

سلامتي خود را با زنجبيل تقويت کنيم

شکلات زنجبيل درست کنيد: اگر طعم تند زنجبيل را دوست داريد اما بيشتر دلتان مي خواهد که شيرين باشد خودتان مي توانيد زنجبيل شيرين درست کنيد. تهيه آن زياد سخت نيست اما کمي وقت گير است.

يک پيمانه زنجبيل تازه را پوست گرفته و خرد کنيد. اندازه هاي آن بستگي به خودتان دارد. فقط بايد بدانيد که هر چقدر بزرگتر باشند ديرتر خشک مي شوند.

نصف پيمانه آب و نصف پيمانه شکر را با هم مخلوط کنيد و روي گاز بگذاريد تا بجوشد.

سپس زنجبيل را به آن اضافه کنيد. شعله را کم کنيد و بگذاريد 20 دقيقه بجوشد.

پس از 20 دقيقه با يک کف گير مشبک زنجبيل ها را روي يک ظرف توري قرار دهيد تا بعد از يک شبانه روز خشک شوند.

سپس زنجبيل هاي خشک شده را در يک ظرف در دار بدون هوا به مدت 3 ماه نگه داريد.

سلامتي خود را با زنجبيل تقويت کنيم

مکمل زنجبيل مصرف کنيد: مي توان از قرص هاي کپسول زنجبيل براي درمان برخي مشکلات استفاده کرد.

مشکلات شکمي: اگر مشکل تهوع يا انواع سوء هاضمه داريد مصرف روزانه يک گرم زنجبيل شما را بهتر مي کند. مي توانيد مقدار آن کمتر کنيد اما در وعده هاي بيشتري در روز بخوريد. به عنوان مثال در 2 دوز 500 ميلي گرم يا 4 دوز 250 ميلي گرم مصرف کنيد.

آرتروز: براي درمان آرتروز مصرف 4 قرص 250 ميلي گرم مي تواند موثر باشد.

سلامتي خود را با زنجبيل تقويت کنيم

روش دوم: در مصرف زنجبيل احتياط کنيد

ابتدا با پزشک مشورت کنيد: در استفاده از زنجبيل هم مانند ديگر مکمل هاي گياهي بايد ابتدا با پزشک خود مشورت کنيد. به دکتر در مورد موارد مصرفي که مي خواهيد داشته باشيد بگوئيد. او به شما مي گويد که آيا زنجبيل براي اين موارد مصرف خوب است يا اين که داروي ديگري بايد مصرف کنيد. در صورتي که اين مشکلات را داشته باشيد نبايد بدون اجازه پزشک خود آن را مصرف کنيد:

        دوران بارداري يا شيردهي

        سنگ صفرا

        اختلالات خونريزي

        مشکل قلب

        ديابت

سلامتي خود را با زنجبيل تقويت کنيم

مصرف زنجبيل را محدود کنيد: روزانه نبايد بيشتر از 4 گرم زنجبيل استفاده کنيد. اين مقدار هم شامل قرص ها مي شود و هم شامل چاي زنجبيل و غذاها.

حواستان به مقدار زنجبيلي که مصرف مي کنيد باشد تا بدانيد که آيا بيشتر از 4 گرم مصرف مي کنيد يا نه.

اگر زنجبيل در داروهاي ديگر تداخل ايجاد مي کند آن را مصرف نکنيد: برخي داروها هستند که نبايد با زنجبيل مصرف شوند چون زنجبيل روي تاثير آن داروها تداخل ايجاد مي کند. از جمله اين داروها:

        رقيق کننده هاي خون مثل وارفارين و آسپرين.

        داروهاي ديابت. زيرا زنجبيل قند خون را کاهش مي دهد.

        داروهاي فشار خون بالا. زيرا احتمال اين خطر وجود دارد که زنجبيل فشار خون را پايين بياورد و ضربان قلب را نامنظم کند.

اگر هر گونه عوارض جانبي مشاهده کرديد ديگر زنجبيل مصرف نکنيد: به ندرت پيش مي آيد که زنجبيل عوارض ايجاد کند. حتي مي توانيد با مصرف زنجبيل به همراه غذا اين عوارض را کمتر کنيد. از جمله عوارضي که زنجبيل ممکن است ايجاد کند شامل:

        سوزش معده

        اسهال

        التهاب دهان

        آروغ زدن

سلامتي خود را با زنجبيل تقويت کنيم

روش سوم: انتخاب زنجبيل

براي چاي و غذا زنجبيل تازه بخريد: زنجبيل تازه قوي تر است و به راحتي در فروشگاه ها يافت مي شود. زنجبيل بايد تازه و نرم باشد و پوست آن چروک و پلاسيده نباشد.

زنجبيل تازه را مي توان با پوست به مدت 4 هفته داخل پاکت هاي کاغذي يا دستمال کاغذي در يخچال نگهداري کرد.

زنجبيل پوست کنده را داخل کيسه فريزر در يخچال نگهداري کنيد. زنجبيل بدون پوست فقط چند روز مي ماند.

زنجبيل خشک دم دست داشته باشيد: از پودر زنجبل هم در غذاهايي مثل کيک، کلوچه و غذاهاي ديگر مي توان استفاده کرد. فقط بايد دقت کنيد که حتما طبيعي باشد.


منبع :

پاسخ تلفنی به سوالات شما
پاسخ تلفنی به سوالات مشاوره ای و آموزشی شما

باسخ به سوالات شما در زمینه مشاوره کارنامه و هدف گذاری برای آزمون ها ، شروع مطالعه برای کنکور 97 ، روش درس خواندن ، مدیریت منابع و تکمیل ظرفیت کنکور 96 و ...

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون پیش شماره
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب