آب کتری و سماور را هرگز دوبار نجوشانید

بررسی‌ها نشان داده جوشیدن آب بیش از یکبار بسیار نادرست و تهدیدی برای سلامت افراد است.

آب کتری و سماور را هرگز دوبار نجوشانید



به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ شاید شما نیز از آن دسته افراد باشید که آب موجود در کتری‌ها تعویض نمی‌کنید و در صورت کم شدن آب، تنها کمی بیشتر آب به آن اضافه می‌کنید. بسیاری افراد به منظور صرفه جویی در مصرف آب این کار را می‌کنند در حالی که کاملا اشتباه است.

در واقع وقتی آبی را بیشتر از یک مرتبه بجوشانید تغییراتی در سطح اکسیژن آن به وجود می‌آید که بسیار خطرناک است و سبب رسوب و تجمع مواد شیمیایی بسیار خطرناکی در آن می‌شود. می‌توانید به منظور اطمینان از این موضوع آزمایشی بسیار راحت را انجام دهید.

شاید شما نیز متوجه شده باشید چای‌هایی که بیش از دوبار گرم می‌شوند مزه واقعی و خوبی ندارند، این موضوع نشان می‌دهد بر اثر چندبار جوشیدن آب، خاصیت اصلی و فواید خود را از دست می‌دهد.

جوشاندن آب سبب کشتن باکتری‌ها می‌شود اما اگر این کار را چندین بار انجام دهید، گازها و مواد شیمیایی سمی همچون نیترات، آرسنیک و فلوراید در آن تولید می‌شود و به راحتی می‌تواند به سلامتی عمومی و عملکرد سیستم عصبی آسیب برساند.

منبع :

پاسخ تلفنی به سوالات شما
پاسخ تلفنی به سوالات مشاوره ای و آموزشی شما

باسخ به سوالات شما در زمینه مشاوره کارنامه و هدف گذاری برای آزمون ها ، شروع مطالعه برای کنکور 97 ، روش درس خواندن ، مدیریت منابع و تکمیل ظرفیت کنکور 96 و ...

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون پیش شماره
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب