نوروز 96

زردآلو، محافظ بدن در مقابل سرطان

زردآلو سرشار از ویتامین A و کاروتن‌ها است و از بدن در برابر ابتلا به انواع سرطان‌ها محافظت می‌کند.



زردآلوهای تازه حاوی ویتامین C و دیگر آنتی اکسیدان طبیعی هستند.

ویتامین C موجود در زرد آلو به افزایش مقاومت بدن در برابر عفونت ها (میکروبی و ویروسی ) و پاکسازی رادیکال های آزاد اکسیژن مضر کمک می کند.

این میوه همچنین منبع خوبی از مواد معدنی مانند پتاسیم، آهن ، روی ، کلسیم و منگنز است.

پتاسیم یک ماده ی معدنی برای سلامت قلب است که به کنترل ضربان قلب و فشار خون کمک می کند.

وجود آهن و ویتامین C در این میوه آن انتخاب خوبی برای افراد مبتلا به کم خونی به شمار می رود.

این میوه تابستانی که کالری کمی دارد؛ منبع غنی ای از فیبرهای رژیمی، ویتامین ها و املاح معدنی است. به بینایی بهتر کمک می کند.

زردآلوی تازه و رسیده و پر آب و دارای طعم شیرین است.

از خریداری زردآلوهایی که دارای رنگ زرد کم رنگ هستند و خیلی زود چیده شده اند پرهیز کنید. 

 میوه های تازه را با آب سرد و با ملایمت بشویید و خیلی آرام آن را با یک پارچه نرم خشک نمایید. 

زردآلوهای رسیده را به طور کامل با پوست آن بخورید تا بیشترین فایده را از آن ببرید.

از روغنی هسته ی زردآلو برای اهداف خوراکی استفاده می شود.