بهترین مواد غذایی برای سلامت و ترمیم غضروف ها

غضروف‌ها عملکرد مهمی در بدن دارند زیرا مانع از اصطکاک بین مفاصل می‌شوند و از سایش استخوان‌ها جلوگیری می‌کنند. پس لازم است از آنها مراقبت شود و ریز مغذی‌های لازم به آنها برسد.

غضروف ها عملکرد مهمی در بدن دارند زیرا مانع از اصطکاک بین مفاصل می شوند و از سایش استخوان ها جلوگیری می کنند. پس لازم است از آنها مراقبت شود و ریز مغذی های لازم به آنها برسد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از قدس آنلاین؛ با این که غضروف ها قسمت های بسیار مهمی در بدن هستند اما چندان توجهی به سلامت آنها نمی شود. کارکرد آنها برقراری ارتباط بین استخوان ها و امکان تحرک آنهاست. غضروف ها نه مانند استخوان ها سفت هستند و نه مانند ماهیچه ها نرم.

این بافت ها معمولا در معرض آسیب هستند که به خصوص در ورزشکاران، افراد بسیار پرتحرک و سالمندان دیده می شود و نکته ای که باید مورد توجه قرار گیرد این است که پس از یک بار آسیب دیدگی بسیار سخت ترمیم می شود. در این صورت زمینه ساز دردهای مزمن مانند آرتریت می شود. البته پیچ خوردگی آسیب های معمولی است که به تدریج بهبود می یابد. غضروف های قوزک پا، زانو، انگشتان، آرنج و شانه ها بیشتر در معرض آسیب هستند. البته سوختگی های شدید و تصادف نیز ممکن است به غضروف ها آسیب برساند که با درد بسیاری همراه هستند و مشکلات حرکتی ایجاد می کنند.