موز را سبز، زرد و سیاه بخورید، مفید است

بسیاری از کارشناسان و پزشکان تغذیه بر لزوم خوردن موز و دیگر میوه‌ها به علت داشتن انواع ویتامین‌ها و مواد مغذی و مفید دیگر تأکید می‌کنند.

موز یکی از پُرمصرف ترین میوه ها در جهان است، زیرا فوایدی دارد که از مرحله نارسی تا مرحله رسیدن متفاوت است و با تغییر رنگ پوست این فایده ها تغییر می کند.


سایت پزشکی "فور لیوینگ استرانگ" امروز (یکشنبه) در گزارشی اعلام کرد که موز یکی از میوه های سرشار از پتاسیم، مگنیزیم و ویتامین های ای، بی و سی است.


- خلاصه ای از فواید موز در مراحل مختلف رشد:
موز سبز: دارای مقدار بسیار اندکی قند طبیعی است که باعث کاهش وزن می شود؛ همچنین دارای مواد آنتی اکسیدان است و سرشار از باکتری مفید پروبیوتیک می باشد؛ باکتری پروبیوتیک برای دستگاه گوارش و رودها مفید است؛ مصرف موز سبز باعث جذب بهتر مواد غذائی در بدن می شود.


موز زرد: دارای مقدار زیادی قند طبیعی است به همین دلیل خوردنش برای بیماران دیابتی مناسب نیست ولی برای دیگران غذائی سبک و مغذی می باشد.


موز قهوه ای خالدار: قهوه ای شدن رنگ موز بیانگر رسیدن میوه است و موز در این مرحله دارای مقدار فراوانی ماده تی ان فی است ماده ای که مانع رشد سلول های سرطانی می شود و ضد سرطان است.


موزِ پوست سیاه که کاملاً رسیده است نیز برای جلوگیری از رشد و افزایش سلول های سرطانی بسیار مؤثر است.