ابداع شیوه ای نوین برای تازه نگه داشتن میوه در خارج از یخچال

محققین آمریکایی محلولی از ابریشم تولید کرده اند که بوسیله آن می‌توان میوه را در خارج از یخچال تازه نگه داشت.

ابداع شیوه ای نوین برای تازه نگه داشتن میوه در خارج از یخچال

ابریشیم به عنوان یکی از مقاومترین مواد طبیعی به حساب می آید و داخل آن پروتئین مقاومی به نام «فیبروئین» وجود دارد که موجب ثبیت ساختار مواد می شود ضمن اینکه از مواد هم محافظت می کند.

محققین دانشگاه «تافتس آمریکا»  بر روی سطح میوه حساس توت فرنگی محلول پروتئین «فیروئین» ابریشم یک درصد را در شرایط بخار و خلاء قرار دادند و بعداز آن توت فرنگی به مدت یک هفته در دمای اتاق نگهداری شد که هیچ آسیبی به آن نرسید و همچنان طراوت خود را حفظ کرده بود.

این در حالی بود که توت فرنگی هایی که از چنین ماده حفاظتی برخوردار نبودند بعداز یک هفته آب و رنگ خود را از دست داده بودند.

به گفته محققین به کارگیری محلول ابریشم موجب روند آهسته تبخیر در میوه می شود که این امر باعث افزایش تازگی و طراوت میوه می شود.

همچنین از خواص دیگر این محلول کاهش نفوذپذیری دی اکسیدکربن و اکسیژن در داخل میوه است.

 محلول پروتئین «فیروئین» ابریشم بدون رنگ و مزه است.

منبع :

پاسخ تلفنی به سوالات شما و برنامه ریزی شخصی

برنامه ریزی روزانه و زمان بندی صحیح برای مطالعه در ایام امتحانات و دوران جمع بندی کدام است؟
مناسب ترین کتاب ها برای دوران جمع بندی ؟
بهترین تغذیه برای افزایش حافظه و کاهش خواب آلودگی و خستگی کدام است؟ چگونه تمرکزم را در حین مطالعه بالا ببرم؟
از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون پیش شماره
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب
خرید کتاب