اعتدال در خوردن لبنیات را رعایت کنید

دیوید لودیگ، پزشک کودکان و متخصص تغذیه از دانشگاه هاروارد در آخرین تحقیق خود تاثیرات منفی مصرف محصولات مختلف لبنی را بیان کرد.

دیوید لودیگ، پزشک کودکان و متخصص تغذیه از دانشگاه هاروارد در آخرین تحقیق خود تاثیرات منفی مصرف محصولات مختلف لبنی را بیان کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه خراسان و به نقل از ساینس هایر، وی به خصوص در مورد تصور اشتباه افراد در مورد مصرف روزانه سه لیوان شیر چرب توضیحاتی ارائه داد.

انجمن پزشکان کودک امریکا و بخش کشاورزی در خصوص مصرف کالری و نوشیدنی‌های شیرین یا چربی، نوشیدن شیر کم‌چرب را توصیه کرد.

البته نوشیدن شیر به عقیده بسیاری از پزشکان قدیم مفید است، اما به شرط اینکه محصولات لبنی طبیعی باشد و حیوانات از علوفه مناسب تغذیه کنند. با این شیر سالم، جذب ویتامین‌ها افزایش یافته، دیابت کنترل شده، خطر ابتلا به بیماری کاهش یافته و وزن طبیعی خواهد شد.

محصولات لبنی در حال حاضر شیرین و دارای قند هستند. همچنین در محصولات لبنی بیش از 20آنتی‌اکسیدان، مسکن‌ها و دیگر مواد سمی یافت می‌شود.

بنابراین در مصرف محصولات لبنی کم‌چرب بودن، فاقد شیرین‌کننده‌ها و سلامت ماده لبنی را در نظر داشته باشید و اعتدال را رعایت کنید.

منبع :

پاسخ تلفنی به سوالات شما
پاسخ تلفنی به سوالات مشاوره ای و آموزشی شما

در بین قبولی هایم کدام رشته را انتخاب کنم ؟
تغییر رشته دادن در یک دانشگاه چه ضوابطی دارد؟

باسخ به سوالات شما در زمینه تکمیل ظرفیت ، انتخاب نوع دانشگاه (سراسری ، آزاد ، پردیس ، غیرانتفاعی ) ، انتقالی و مهمان ، رزرو دانشگاه ، کارنامه سبز و ....

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون کد
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب