مصرف لبنیات پرچرب خطر ابتلا به دیابت را کاهش مدهد

محققان انگلیسی با استناد به یک مطالعه 15 ساله، مصرف منظم محصولات لبنی پرچرب را با کاهش خطر ابتلا به دیابت مرتبط دانستند.



به گزارش گروه علمی ایرنا از تلگراف، محققان داده های مربوط به سه هزار و 333 بزرگسال 30 تا 75 ساله را به مدت 15 سال بررسی کردند و دریافتند افرادی که سطوح بالاتری از چربی لبنی را جذب کرده بودند، در قیاس با افرادی که مصرف منظم محصولات لبنی کم چرب را داشتند، حدود 46 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به دیابت بودند.

به گفته محققان دانشکده علم تغذیه و سیاست تافتس فریدمن، هیچ گونه شواهدی وجود ندارد که نشان دهد افرادی که محصولات لبنی کم چرب مصرف می کنند، وضعیت بهتری در این زمینه در قیاس با مصرف کنندگان لبنیات پرچرب دارند.

این پژوهشگران در عین حال متذکر شدند که نتایج این تحقیق مقدماتی است و نباید به عنوان راهنمای رسمی در رژیم غذایی در نظر گرفته شود، هر چند دلیلی برای تایید محصولات کم چرب نیز وجود ندارد.

دیابت یا بیماری قند یک اختلال متابولیک سوخت و سازی در بدن است. در این بیماری توانایی تولید انسولین در بدن از بین می‌رود و یا بدن در برابر انسولین مقاوم شده و بنابراین انسولین تولیدی نمی‌تواند عملکرد طبیعی خود را انجام دهد. نقش اصلی انسولین پایین آوردن قند خون توسط مکانیزم‌های مختلفی است.

این مطالعه در مجله Circulation منتشر شد.

منبع :

پاسخ تلفنی به سوالات شما
پاسخ تلفنی به سوالات مشاوره ای و آموزشی شما

در بین قبولی هایم کدام رشته را انتخاب کنم ؟
تغییر رشته دادن در یک دانشگاه چه ضوابطی دارد؟

باسخ به سوالات شما در زمینه تکمیل ظرفیت ، انتخاب نوع دانشگاه (سراسری ، آزاد ، پردیس ، غیرانتفاعی ) ، انتقالی و مهمان ، رزرو دانشگاه ، کارنامه سبز و ....

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون کد
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب