چه میوه‌هایی اسیدی هستند؟

PH غذاهایی که می‌خورید روی PH کل بدن تأثیر دارد. اسید خیلی زیاد می‌تواند مینای دندان را بپوشاند و به آن صدمه بزند. بنابراین مشخص است که میوه‌های حاوی اسیدیته بالا باید به اندازه‌ی متعادل مصرف شوند. ا



لیمو و آب‌لیمو

آب‌لیمویکی از اسیدی‌ترین آب‌میوه‌ها در الگوی غذایی است که PH آن بین 2 تا 60/2 می‌باشد؛ میوه‌های زرد کوچکی که در آب و هوای گرم رشد می‌کنند و در درست کردن انواع سس‌ها از آن‌ها استفاده می‌شود. همچنین از لیمو و آب‌لیمو در دسرهای لیمو مانند تارت‌ها و انواع پای‌ها استفاده می‌شود.

لیموترش‌های سبز کوچک نیز جزو خانواده مرکبات هستند و اسیدیته‌ی آن‌ها از 2 تا 35/2  می‌باشد. هر دو نوع از لیموها حاوی ویتامین C بالایی هستند.

 

 

آب آناناس

آناناسمیوه‌ی مناطق حاره است. میوه‌ای بزرگ و آبدار می‌باشد. محصولی مناسب برای تهیه‌ی آب میوه، کنسرو و قابل استفاده در شیرینی‌ها و تارت‌ها، همچنین طعم دهنده‌ی انواع نوشابه‌ها و دسرها است.

PH آب میوه‌ی آناناس از 30/3 تا 60/3 می‌باشد. در هر 340 گرم کنسرو آناناس بیشتر از 5 قاشق غذاخوری قند طبیعی وجود دارد.

 

منبع :