ارتباط مصرف "مرغ کنتاکی" با سرطان!

تحقیقات حاکی از آن است که آمینواسیدهای موجود در برخی مواد غذایی از جمله مرغ کنتاکی می‌تواند موجب کاهش رشد تومورها شود.

ارتباط مصرف "مرغ کنتاکی" با سرطان!



به گزارش  خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ تومورهای مغزی یکی از کشنده‌ترین و خطرناک‌ترین تومورهای موجود در بدن محسوب می‌شوند. از طرف دیگر، درمان این تومورهای مغزی بسیار دشوار است و پیشگیری و جلوگیری از آن گاهی غیرممکن است زیرا عوامل بوجودآورنده آن بسیار گنگ و ناشناخته است.

اخیرا دانشمندان مرکز تشخیص سرطان دانشگاه اوهیو توانستند راهی را کشف کنند که می‌تواند رشد تومورهای مغزی را مهار و حتی متوقف کند.

نتایج برخی مطالعات نشان داده است که مصرف برخی مواد غذایی همچون گوشت بوقلمون سبب تغییردر متابولیسم بدن می‌شود و وجود برخی آمینواسیدهای خاص در آن سبب می‌شود که رشد تومورها به خصوص تومورهای مغزی و موجود در سر کاهش یابد . به همین علت تومورها روز به روز کوچک‌تر می‌شود. در واقع وجود متیونین و تریپتوفان که در این گوشت وجود دارد سبب کاهش سرعت رشد تومورها می‌شود.

منبع :

پاسخ تلفنی به سوالات شما
پاسخ تلفنی به سوالات مشاوره ای و آموزشی شما

باسخ به سوالات شما در زمینه مشاوره کارنامه و هدف گذاری برای آزمون ها ، شروع مطالعه برای کنکور 97 ، روش درس خواندن ، مدیریت منابع و تکمیل ظرفیت کنکور 96 و ...

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون پیش شماره
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب