میزان مصرف نمک در نان باید به زیر یک درصد کاهش یابد

رئیس دفتر تغذیه وزارت بهداشت از برنامه ریزی اجرای اجباری استاندارد نان خبر داد و گفت: میزان مصرف نمک در نان باید به زیر یک درصد کاهش یابد.

میزان مصرف نمک در نان باید به زیر یک درصد کاهش یابد



عبداللهی رئیس دفتر تغذیه وزارت بهداشت در گفت‌و‌گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با ریاست رئیس جمهور و اعضای این شورا،‌ متشکل از وزرا،‌ قبل از نوروز تشکیل شد و مصوباتی را در پی داشت یکی از این مصوبات،‌ بحث اجرای اجباری استاندارد نان بود. 

وی افزود: در خصوص بهبود کیفیت نان، یکی از راه حل‌هایی که پیشنهاد شد،‌ اجرای اجباری استاندارد نان بود. در طی این موضوع به دنبال برنامه‌ریزی و اجرایی کردن دستورالعمل‌های این مصوبه هستیم. مصوبات پس از تایید اعضا و ریاست جمهوری،‌ به دفتر هیئت دولت ابلاغ می‌شود و در نهایت از طریق دبیرخانه شورای سلامت و امنیت مواد غذایی اجرایی می‌شود. 

عبداللهی افزود: در این دستور العمل تاکید شده که میزان نمک در نان می‌بایست به زیر یک درصد کاهش یابد. از طرفی سند ملی سلامت روان و پیشگیری و کنترل ایدز نیز از مصوبات جلسه‌ی آخر شورای عالی سلامت و امنیت مواد غذایی بود. 

منبع :

پاسخ تلفنی به سوالات شما
پاسخ تلفنی به سوالات مشاوره ای و آموزشی شما

باسخ به سوالات شما در زمینه مشاوره کارنامه و هدف گذاری برای آزمون ها ، شروع مطالعه برای کنکور 97 ، روش درس خواندن ، مدیریت منابع و تکمیل ظرفیت کنکور 96 و ...

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون پیش شماره
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب