ادویه‌ها؛ بهترین جایگزین برای چربی، قند و نمک

بیشتر ما وقتی با اصطلاح غذاهای سالم مواجه می‌شویم، فکر می‌کنیم که این غذاها حاوی چربی و قند نیستند. دقیقا دو ماده غذایی که طعم واقعا خوبی ایجاد می‌کنند.


به گزارش سلامت نیوز به نقل از سایت سلام دکتر، بیشتر ما وقتی با اصطلاح غذاهای سالم مواجه می‌شویم، فکر می‌کنیم که این غذاها حاوی چربی و قند نیستند. دقیقا دو ماده غذایی که طعم واقعا خوبی ایجاد می‌کنند. با این‌حال، مطالعات دانشگاه کلرادو نشان می‌دهد که اضافه کردن ادویه‌ها به غذاهای سالم می‌تواند کاری کند که مثل غذاهای پُرچرب واقعا خوشمزه و جذاب به نظر برسند. به نظر محققان، اگر این قاعده غذایی را جدی بگیرید، می‌توانید برنامه طولانی‌مدتی برای خوردن غذاهای سالم و خوشمزه طراحی کنید.

هر کدام از ما وقتی که احساس کنیم غذا دارای طعم مناسبی نیست، سراغ نمک می‌رویم. متاسفانه، اکثر غذاها برای افرادی که مبتلا به بیماری فشار خون بالا هستند و باید رژیم غذایی با سدیم کم را رعایت کنند، بی‌نمک و بی‌مزه به نظر می‌رسند. با این‌حال، محققان دانشگاه جان هاپکینز می‌گویند که اضافه کردن ادویه‌ها به رژیم غذایی، باعث می‌شود که مصرف سدیم تا 966 میلی‌گرم در روز کاهش پیدا کند.

غذاهایی که با گیاهان و ادویه‌ها تهیه می‌شوند، یک مزیت مهم دیگر هم دارند. این غذاها باعث می‌شوند که شما احساس سیری بیشتری کنید و متابولیسم را هم افزایش می‌دهند. محققان دانشگاه ماستریخت هلند به این نتیجه رسیده‌اند که اضافه کردن فلفل قرمز به غذا، رضایت‌مندی از غذا را افزایش می‌دهد و احتمال این‌که سراغ میان‌وعده‌های ناسالم بروید را کمتر می‌کند.

سلامت نیوز: ادویه‌ها؛ بهترین جایگزین برای چربی، قند و نمک

منبع :

پشتیبانی و مشاوره انتخاب رشته کنکور 96
در رشته دلخواهتان با چه رتبه ای قبول می شوید ؟
پاسخ به سوالاتی درباره پردیس ، ظرفیت مازاد ، شهریه ها ، پذیرش صرفا با سوابق تحصیلی ، نحوه چیدمان رشته ها ، انتخاب رشته دانشگاه آزاد ، رشته های بدون کنکور و ...

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب