خواص برگ‌های سبز گل کلم در غذا

به گفته کارشناسان تغذیه، برگ‌های سبز گل کلم دارای خواص متعددی هستند که می‌توان از آن در پخت غذا استفاده کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، معمولا بعد از خرید گل کلم، فقط قسمت سفید آن مصرف شده و برگ های سبز آن دور ریخته می شود در حالیکه این برگ های سبز بسیار مغذی بوده و دارای فواید زیادی برای سلامت هستند.

به گفته کارشناسان تغذیه، برگ های گل کلم یکی از غنی ترین منابع کلسیم هستند بطوریکه هر ۱۰۰ گرم از این برگ ها در رژیم غذایی، ۶۰۰ میلی گرم از کلسیم را تامین می کند.

همچنین هر ۵۰ گرم از این برگ های سبز تقریبا حاوی ۲۰ میلیگرم آهن است که به مراتب بیشتر از میزان موردنیاز بدن است، چراکه میزان آهن موردنیاز بدن ۱۵ میلیگرم در روز است.

برگ های سبز گل کلم مملو از پروتئین و اسید آمینه است و مصرف هر ۱۰۰ گرم از این برگ ها، ۲۰ گرم پروتئین به همراه دارد.

همچنین مصرف ۲/۱ فنجان برگ سبز گل کلم حدود نیمی از میزان ویتامین C مورد نیاز را تامین می کند. پس از مصرف برگ های سبز گل کلم غافل نشوید.

منبع :

پاسخ تلفنی به سوالات شما
پاسخ تلفنی به سوالات مشاوره ای و آموزشی شما

در بین قبولی هایم کدام رشته را انتخاب کنم ؟
تغییر رشته دادن در یک دانشگاه چه ضوابطی دارد؟

باسخ به سوالات شما در زمینه تکمیل ظرفیت ، انتخاب نوع دانشگاه (سراسری ، آزاد ، پردیس ، غیرانتفاعی ) ، انتقالی و مهمان ، رزرو دانشگاه ، کارنامه سبز و ....

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون کد
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب