مرغ سوخاری نخورید

مصرف مواد سوخاری به علت استفاده بیش از حد روغن سبب بروز سلول‌های سرطانی در بدن افراد می‌شود.



ایرج خسرونیا متخصص داخلی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به مضرات مرغ سوخاری گفت: در پخت مرغ سوخاری از روغن بسیار زیادی استفاده می‌شود و در حرارت بالا سبب بروز ترکیبات ناسالمی در بدن می‌شود که باعث بروز انواع بیماری‌ها و چاقی مفرط در افراد می‌شود. 

وی بیان کرد: آکریل آمید یک ترکیب سرطان زا است که در اثر سوختن و برشته شدن ماده سوخاری در حرارت بالا ایجاد می‌شود و در هنگام ورود آن به بدن بر روی سلول‌ها و ساختار ژنی افرادی که مواد برشته و سوخاری زیادی مصرف می‌کنند، اثر منفی می‌گذارد.

این متخصص داخلی با بیان اینکه مواد سوخاری سبب جهش ژنی در DNA می‌شود، افزود: این مواد برشته سبب بروز سرطان، تضعیف سیستم ایمنی و عصبی بدن، بروز انواع عفونت داخلی، تغییر در رفتار، اختلال در هوشیاری، ضعف و بدحالی، تحریک پذیری و بروز بیماری‌های قلبی و عروقی همچنین دیابت می‌شود.

وی ابراز داشت: از دیگر مشکلات مصرف زیاد مرغ سوخاری می‌توان به قرمز شدن رنگ پوست، افزایش چین و چروک، قرمز شدن چشم‌ها، سقط جنین را نام برد.

وی در پایان گفت: مصرف فیبرها برخلاف مواد سوخاری ترکیبات سرطانی را از بین می‌برد و با مصرف میوه و سبزیجات سوء هاضمه را در بدن از بین می‌برد.

منبع :

پشتیبانی و مشاوره انتخاب رشته کنکور 96
در رشته دلخواهتان با چه رتبه ای قبول می شوید ؟
پاسخ به سوالاتی درباره پردیس ، ظرفیت مازاد ، شهریه ها ، پذیرش صرفا با سوابق تحصیلی ، نحوه چیدمان رشته ها ، انتخاب رشته دانشگاه آزاد ، رشته های بدون کنکور و ...

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب