آیا می‌دانستید که برق می‌تواند طعم غذا را تغییر دهد؟ در اثبات این مسئله باید به یک چنگال برقی اشاره کرد که از طراحی‌های محققان ژاپنی است و می‌تواند به هر نوع غذایی طعم نمک بدهد.

 به گفته‌ی هیرومی ناکامورا، پروفسور گروه تحقیقاتی در دانشگاه میجی توکیو، این فناوری می‌تواند برای افرادی که رژیم غذایی خاصی را دنبال می‌کنند، بسیار سودمند باشد. مثلاً بیمارانی با فشارخون پایین می‌توانند رژیم غذایی کم نمکی را دنبال کنند و درعین‌حال از غذاهای خوشمزه لذت ببرند. با این چنگال دیگر احتمال بیش‌ازاندازه نمکی شدن غذا وجود ندارد و البته ولتاژ برق هم آن‌قدر ضعیف است که خطری از بابت برق ایجاد نمی‌شود.

 آقای ناکامورا درباره‌ی این اختراع می‌گوید: بخش فلزیِ چنگال از یک نوع الکترود ساخته‌شده و دسته‌ی آن از جنسی دیگر. زمانی که تکه‌ای غذا را با چنگال برمی‌دارید و در دهانتان می‌گذارید درواقع مدار را می‌بندید. با بیرون آوردن چنگال از دهان، مدار را قطع می‌کنید؛ بنابراین این حرکت شما مانند یک «کلید روشن و خاموش» عمل می‌کند.

منبع :