محمدحسین عزیزی متخصص و رئیس انجمن صنایع غذایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: هوش عاملی ژنتیکی است ولی تا حدی بستگی به محیطی دارد که کودک در آن رشد می‌کند همچنین خانواده و تغذیه‌ی مناسب تاثیر زیادی در افزایش هوش کودک دارند. 

وی افزود: از آنجایی که فسفر، تقویت کننده اعصاب و مغز است مواد غذایی حاوی فسفر در این زمینه مفید هستند.

عزیزی تاکید کرد: فسفر در مغز بادام، مغز پسته، مغز گردو، مواد پروتئینی، انواع گوشت قرمز و سفید به خصوص ماهی‌، فراورده‌های دریایی چون میگو و نیز در لبنیات وجود دارد. 

وی بیان کرد: وراثت 50 درصد‌، تغذیه مناسب 20 درصد و 30 درصد تمرین‌های تمرکزی در افزایش هوش و تقویت حافظه موثر‌اند.

وی در پایان توصیه کرد: مطالعه، حل مسائل ریاضی و جدول از جمله روش‌هایی است که موجب تقویت و پرورش مهارت‌های تمرکزی می‌شوند. 

منبع :