غذاهای چرب چه بر سر حافظه می‌آورد؟

غذاهای چرب با توجه به مزاج افراد آثار متفاوتی بر حافظه دارد.

غذاهای چرب چه بر سر حافظه می‌آورد؟



سیدمهدی غضنفری متخصص فیزیولوژی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به اینکه غذاهای چرب با توجه به مزاج افراد آثار متفاوتی بر حافظه دارد، اظهار کرد: غذاهای چرب با توجه به مزاج افراد، شرایط جسمی و روحی و روانی، شرایط ژنتیکی، میزان خواب، فعالیت‌های بدن و مکانیزم بدن برای برخی افراد مفید و برخی دیگر مضر است.

وی افزود: مغز از بافت چربی تشکیل شده است و چربی را دوست دارد، با توجه به مزاج افراد مصرف چربی‌های طبیعی در برخی از افراد به ویژه خشک مزاجان و افراد لاغر باعث تقویت حافظه و بالعکس مصرف چربی در افراد چاق و افرادی که دارای چربی خون بالا هستند باعث کاهش حافظه می‌شود.

غضنفری تصریح کرد: در طب سنتی سبک زندگی بر شش پایه اصلی شامل خوردن و نخوردن، خواب و بیداری، فعالیت‌های بدنی، رخدادهای روانی، پاکسازی بدن از مواد زائد، هوا و محیط استوار است‌؛ به طوری که در برخی مواقع با افرادی مواجه می‌شویم که چاق هستند و لاغر نمی‌شوند و یا لاغر هستند و چاق نمی‌شوند. این عارضه بر اثر نوع سبک زندگی و براساس 6 پایه به وجود می‌آید.

وی افزود: چربی طبیعی برای افرادی که دچار عارضه یبوست شده‌اند، کوچکی مغز در سالمندان بالای 70 سال و خشک‌مزاجان با توجه به مصرف متعادل آن مفید است. 

غضنفری خاطرنشان کرد: مصرف چربی‌های طبیعی گیاهی مانند روغن زیتون، بادام شیرین، کنجد و هسته انگور به اندازه متعادل توصیه می‌شود. روغن‌های طبیعی حیوانی فقط برای ورزشکاران و افرادی که تحرک بدنی زیاد دارند توصیه می‌شود.

منبع :

پاسخ تلفنی به سوالات شما
پاسخ تلفنی به سوالات مشاوره ای و آموزشی شما

باسخ به سوالات شما در زمینه مشاوره کارنامه و هدف گذاری برای آزمون ها ، شروع مطالعه برای کنکور 97 ، روش درس خواندن ، مدیریت منابع و تکمیل ظرفیت کنکور 96 و ...

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون پیش شماره
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب