آجیل را در فریزر نگهداری نکنید

نگهداری آجیل در فریزر موجب تولید ماده‌ای خطرناک به نام قارج آفلاتوکسین می‌شود.

آجیل را در فریزر نگهداری نکنید



دکتر حسینی متخصص طب سنتی در گفت‌و‌گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: آجیل و مغزها منبعی غنی از پروتئین‌ها، ویتامین‌ها و املاح معدنی هستند و به دلیل انرژی زیادی که این مغزها تولید می‌کنند به افرادی که می‌خواهند لاغر شوند، توصیه نمی‌گردد.

وی ادامه داد: از دیدگاه طب سنتی آجیل‌هایی مناسب هستند که با پوست سختشان نگهداری شوند (پوست سخت آن ها باعث می‌شود خواصشان حفظ شود).

دکتر حسینی با اشاره به جدا کردن پوست مغزها تصریح کرد: برخی از خانواده‌ها مغزها را از پوست خود جدا می‌کنند و در فریزر نگهداری می‌کنند، در حالی که در این صورت علاوه بر این که خواص آن ها از بین می‌رود، باعث تولید ماده‌ای خطرناک به نام قارج آفلاتوکسین می‌شود. 

وی بیان کرد: با وجود خواص مفید مغزهاف مردم باید توجه کنند که از مصرف بالای آن‌ها خودداری نمایند، چون علاوه بر افزایش وزن، باعث اختلال در سیستم گوارشی و درد معده می‌شود، از این رو سقف مجاز خوردن آجیل و مغزها 10 عدد در روز است.

این متخصص طب سنتی خاطرنشان کرد: آجیل نباید بوی کهنگی دهد و مصرف آجیل خام بهتر از بو داده یا نمکی بودن آن است چون در آجیل خام ویتامین‌های مثل A و E از بین نمی‌رود. 

منبع :

پاسخ تلفنی به سوالات شما
پاسخ تلفنی به سوالات مشاوره ای و آموزشی شما

باسخ به سوالات شما در زمینه مشاوره کارنامه و هدف گذاری برای آزمون ها ، شروع مطالعه برای کنکور 97 ، روش درس خواندن ، مدیریت منابع و تکمیل ظرفیت کنکور 96 و ...

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون پیش شماره
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب