رژیم غذایی مورد تأکید متخصصان برای مهار آنفلوآنزا

بیماری آنفلوآنزا بیماری است که می‌توان با مصرف مداوم غذاهای رژیمی این بیماری را مهار کنیم.



محمدتقی انوشه متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به اینکه برای مهار کردن بیماری آنفلوآنزا می‌توان از رژیم غذایی مناسب استفاده کرد، گفت: رژیم غذایی بیماری آنفلوآنزا مثل افراد معمولی است، در صورتی که رژیم غذایی افراد مبتلا یک مقدار بالاتر است و باید از مواد غذایی استفاده کنند که با آن بتوانند سیستم ایمنی بدن را تقویت کنند و روی بدن تأثیر گذارد.

متخصص تغذیه ادامه داد: مصرف ماهی البته نه به صورت ماهی سرخ کرده بلکه پخته شده استفاده شود، مصرف میوه‌جات و سبزیجات تازه چه خام و چه پخته شده مناسب است، مصرف انواع سوپ و آش‌ها برای این بیماری کاملاً خیلی خوب است و می‌توان با خوردن این مواد غذایی از بروز این بیماری پیشگیری کرد.

وی خاطرنشان کرد: مصرف مواد غذایی حالا چه رژیمی و چه به صورت معمول مستقیم باشد و این مواد غذایی بتواند مستقیماً بر روی سیستم بدنی اثرگذار باشد و دریافت ناکافی مواد غذایی می‌تواند سیستم بدن را مختل کند.

منبع :

پشتیبانی و مشاوره انتخاب رشته کنکور 96
در رشته دلخواهتان با چه رتبه ای قبول می شوید ؟
پاسخ به سوالاتی درباره انتخاب رشته دانشگاه آزاد، ظرفیت مازاد ، شهریه ها ، پذیرش صرفا با سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد ، نحوه چیدمان رشته ها ، رشته های بدون کنکور و ...

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب