خواص شگفت انگیز کدو تنبل

ویتامین‌های و ترکیبات موجود در کدو تنبل از بروز بسیاری بیماری‌ها جلوگیری می‌کند.



محمد حسین عزیزی متخصص صنایع غذایی و رئیس انجمن صنایع غذایی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اثرات مثبتی که کدو تنبل در سبد غذایی افراد می‌تواند داشته باشد، گفت: کدو تنبل به دلیل دارا بودن مقدار زیادی بتاکاروتن و فیبر از نظر غذایی اهمیت زیادی دارد.

 وی در ادامه افزود: بتاکاروتن موجود در کدو تنبل می‌تواند تبدیل به ویتامین A شود علاوه بر این کدو تنبل دارای انواع ویتامین‌ها از جمله ویتامین‌های گروه B مانند B1 و B6 و B12 است و همچنین ویتامین‌هایی نظیر ویتامین C و K نیز در کدو تنبل موجود است.

 عزیزی ادامه داد: کدو تنبل به دلیل داشتن ترکیبات رنگی می‌تواند از بروز بسیاری بیماری‌ها مثل بیماری‌های قلبی و عروقی، فشار خون و دیابت و سرطان پیشگیری کند.

 وی در پایان خاطر نشان کرد: مصرف کدو تنبل در همه وعده‌های غذایی نهار و شام توصیه  می‌شود، چرا که به دلیل موارد ذکر شده به خصوص وجود بتاکاروتن و فیبر زیادی که در کدو تنبل است، می‌تواند به سلامتی افراد کمک کند.

منبع :

پشتیبانی و مشاوره انتخاب رشته کنکور 96
در رشته دلخواهتان با چه رتبه ای قبول می شوید ؟
پاسخ به سوالاتی درباره پردیس ، ظرفیت مازاد ، شهریه ها ، پذیرش صرفا با سوابق تحصیلی ، نحوه چیدمان رشته ها ، انتخاب رشته دانشگاه آزاد ، رشته های بدون کنکور و ...

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب