برای سلامتی کلیه‌ها گوشت نخورید!

محدودیت مصرف گوشت در سبد غذایی افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی به نسبت شدت بیماری متغیر است.



محمدحسین عزیزی،‌ متخصص صنایع غذایی و رئیس انجمن صنایع غذایی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به اثرات منفی آوردن گوشت بر افرادی که دچار بیماری‌های کلیوی هستند گفت: افرادی که دچار بیماری‌های کلیوی هستند باید به نسبت افراد سالم کمتر از گوشت در سبد غذایی خود استفاده کنند.

وی در ادامه افزود: این محدودیت مصرف گوشت به نسبت شدت بیماری متغیر است اما به طور معمول این افراد باید سعی کنند حداکثر هفته‌ای یک بار از گوشت قرمز در وعده‌های غذایی خود استفاده کنند اما در مصرف گوشت سفید با محدودیت کمتری در مصرف مواجه هستند.

رئیس انجمن صنایع غذایی با بیان مواد غذایی که این افراد می‌توانند جایگزین گوشت نمایند،‌ گفت: افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی می‌توانند از انواع مغزها مانند پسته، بادام، گردو و فندق و... به جای گوشت استفاده نمایند علاوه‌بر این می‌توانند حبوبا‌تی مانند لوبیا را نیز جایگزین گوشت نمایند.

منبع :

پاسخ تلفنی به سوالات شما
پاسخ تلفنی به سوالات مشاوره ای و آموزشی شما

در بین قبولی هایم کدام رشته را انتخاب کنم ؟
تغییر رشته دادن در یک دانشگاه چه ضوابطی دارد؟

باسخ به سوالات شما در زمینه تکمیل ظرفیت ، انتخاب نوع دانشگاه (سراسری ، آزاد ، پردیس ، غیرانتفاعی ) ، انتقالی و مهمان ، رزرو دانشگاه ، کارنامه سبز و ....

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون کد
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب